jen se chci zeptat jestli nekdo nevite odkaz na www kde byl podrobny navod jake sluzby povypinat ve W2K/XP/2003 aby byly co nejrychlejsi a bylo tam ruzne rozdeleni jako pro internet,server,hry atd.ja to nemohu zaboha najit,ale nejsou ceske
jen se chci zeptat jestli nekdo nevite odkaz na www kde byl podrobny navod jake sluzby povypinat ve W2K/XP/2003 aby byly co nejrychlejsi a bylo tam ruzne rozdeleni jako pro internet,server,hry atd.ja to nemohu zaboha najit,ale nejsou ceske
Do run v starte napis: services.msc a potvrd to. Otvori sa ti okno so servismi ktore sa mozu ale aj nemusia spustat. Ku kazdemu servisu mas aj popis co to znamena, takze s tym by si nemal mat problemy. Inak volakedy veeelmi davno som videl celkom slusny navod na www.zive.sk
Taktiez mozes skusit rozne tweakovacie softy.
no jaste to ja vim,ale jde o to co muzu a nemuzu vypnou...jo sice je to popsane,ale ne vsechno chapu tak jak bych mel...Win2K jeste zvladnu ,ale W2003 uz je to horsi tam je toho o trochu vic a mam v tom hokej
potrebuju internet,servrovat jeste jeden comp aby na nem byl net,obcas zahrat hru,ale nechci tam mit spustenech dalsich 10 nepotrebnych sluzeb(a kor W2003) co zerou akorat pamet kapis?
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)