Citace Původně odeslal cosie
Ja sam vlastnim starsi typ a jsem s nim uplne spokojeny! Vyhodou je dostatecna delka, ktera zaruci ze nekoliduji treba CD-ROM a MB, a take umisteni zdroje, ktere umoznuje chladici CPU volne dychat coz treba u Eurocasu neni jiste... Taky TC zdroj je temer neslysitelny. Jinak obcas stavim PC pro zname (cca 10 kusu) atd. pouzivam typ 4JA ktery myslim plne vyhovuje. V zadni stene jsou predperforovany dva otvory pro 80 mm vetraky. Pouzivam dva ventlatory Sunnon (KDE1208-PTS3 80 x 25 2300 ot 25dB 119.00 Kc www.ezk.cz) zapojene do serie- snizeni otacek. Hlucnost mnimalni a proudeni ve skrini zajistene na takove urovni ze spolu s vhodnym CPU chladicem lze udrzet teplotu XP1700@XP2000 do 47°C. Vetrak zepredu uz v tomto pripade neni nutny, a dle meho nazoru ani vhodny... prach atd. Laboroval jsem s obojim a vetraky foukajici ven prinaseji lepsi vysledky. Ja sam bych si ted koupil 5JA!!!
Skrine Amity jsou fajn, mam dve. Docela hezky, dlouhy, dobry zpracovani, spousta mista na ventilatory, ta novejsi ma supr uchyty az pro 6 HDD (na FDD ma dalsi 2). Zdroje hlucny nejsou, akorat mi oba zdroje Amity v obou mejch kompech odesly, 235W po roce zniceho nic a 300 vicemene vlastni blbosti (vetrak mezi +5 a +12 = 7V... nedelejte to). Ty zdroje nebyly parametrama spatny ale ted mam Fortrona a uz vim, ze se to vyplati. Takze Amity jo, ale pokud mozno se znackovym zdrojem.