Před 4 měsíci jsem si ji koupil ASUS A7V8X-X. (ECS K7S5A mi naštěstí nestihli vrátit z reklamačky...). No, nemůžu si stěžovat, ba naopak, vřele ji doporučuji. Momentálně pracuji v jednom velkoskladu, i za tu dobu, co je na trhu, tak se velmi dobře prodává. Za ty prachy... Bez peroblému jsem na ni přetektoval svého Athlona XP 1800+ z 1,53GHz na 2,17 GHz (166*13), takže se nani taktit docela dá. Bios vypadá zajímavě a netradičně, žádná napůl rozdělěna modrá obrazovka, ale jakoby jednotlivé záložky, je vněm vše podstatné. Jediný problém, který jsem s ní zatím měl, bylo nastavit disky na slave a master. Štval jsem se stím asi 2 hodiny. Jinak jsem o žádném problému s kompatibilitou neslyšel. A integrovana zvukovka taky není k zahození. V testu na pctuning.cz se umístila docela vysoko. Jedná se o AD1980.
Do solteku bych nešel, asus je asus, i když prý pro ně některé desky vyrábí ECS jako OEMVýhoda solteku je novější chipset. Záleží na tobě, jak si náročný. Pokud chces slušnou desku, která moc nestojí, která je ozkoušená, tak ber asusku. Změna z ECSky bude to obrovská tak jako tak, to mi věř, taky jsem měl K7S5A.