Výsledky 1 až 17 z 17

Téma: DVD na DVD ako???

Standardní DVD na DVD ako???

Som v tom upny lajk

chcem si spravit zalohu DVD na DVD nie divx ci xvid.

Ako to mam spravit. "staci ak mi poskytnete nejake stranky kde o tejto problematike je nieco popisane".

Ale ak to je jednoducho staci mi to sem napisat.

1- co som spravil je ze som DVD stiahol pomocou SmartRiper. ostalo mi 5vob-ov co s tym

Dik za info
    PC 1 -->ASUS M4A78-E Phenom II 965 1.4V 3650 Mhz GTX260 Palit Corsair 850W Zdroj 2x2 GB1066 Mhz DDR2 5,7,7,24 RAID 0 2TB HDD WD 7200rpm SATA DVDRW
    PC 2 -->ABIT A64 4200x2 11x245 2700Mhz 1.42V :) :D ,4x 512 DDR APACER cl2,5, ASUS 1650PRO, 500 HDD WD 450W asus
    PC 3 -->ASUStek P4 3GHz 3400Mhz 400W Zdroj 2*512DDRAM 160GB WD 7200rpm DVDRW LG

Senior Member Avatar uživatele Marek
    Vliv
    288

Standardní

Tie voby teraz vypalis na ciste DVD.Lenze sa isto strenes s problemom ze tie ripnute voby budu mat viac GB ako ciste DVDR.Takze musis pouzit program DVD shrink(hladaj cez google) ktory dokaze povyhadzovat z tych vobov nepotrebne veci(cudzojacizny dabing, bonusy...)
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Standardní Re: DVD na DVD ako???

Citace Původně odeslal KOVO
    Som v tom upny lajk :?

Ako to mam spravit. "staci ak mi poskytnete nejake stranky kde o tejto problematike je nieco popisane".

1- co som spravil je ze som DVD stiahol pomocou SmartRiper. ostalo mi 5vob-ov co s tym ???

Dik za info
    pouzivaj DVD Shrink a DVD Decrypter, male freeware softy co pochopi aj sekretarka...
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Senior Member
    Věk
    44
    Vliv
    290

Standardní

by me zajimalo co by to vyhazelo treba s tech bonusovych dvd z lotr ttt kdyz to dvd jendo ma asi 8GB, aspon se tak tvari
    CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW

Senior Member Avatar uživatele Marek
    Vliv
    288

Standardní

Citace Původně odeslal Glottis
    by me zajimalo co by to vyhazelo treba s tech bonusovych dvd z lotr ttt kdyz to dvd jendo ma asi 8GB, aspon se tak tvari
    to ale potom musi byt dvojvsrtve, uz by to chcelo aj normalne dostupne dvojvrstve Rka.
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Standardní Ať tulipány rostou

Já mužu doporučit soft DVD Schrink, ten ti zkopíruje dvd do pc v takové velikosti aby se vešel na dvd-(+)R. Pomůže odstranit nepotřebné titulky a jazyky, zkus ho někde ztáhnout, je to myslim freeware, kouknu se ti kde to de...
    Intel Pentium 4 1.8Ghz@2.7Ghz cooled by artic cooling Super Silent 4 Pro TC/ Epox 4BDA / Sapphire Ati Radeon 9500@9700PRO / 256 MB DDRam, 333Mhz / Seagate Baracuda 40 GB / DVD writer HP dvd300e / BLUE Cathode is used / BLUE Flexo too

Standardní fffff

Zkus tohle ::: http://www.dvdshrink.org/
    Intel Pentium 4 1.8Ghz@2.7Ghz cooled by artic cooling Super Silent 4 Pro TC/ Epox 4BDA / Sapphire Ati Radeon 9500@9700PRO / 256 MB DDRam, 333Mhz / Seagate Baracuda 40 GB / DVD writer HP dvd300e / BLUE Cathode is used / BLUE Flexo too

Standardní

zkus Elby CloneDVD - je to to same jako DVD2ONE nebo Shrink, ale pry ma ve finale lepsi obraz po komprimaci...

Standardní Re: DVD na DVD ako???

Citace Původně odeslal Markoff.tk
    Som v tom upny lajk

1- co som spravil je ze som DVD stiahol pomocou SmartRiper. ostalo mi 5vob-ov co s tym

Dik za info
    pouzivaj DVD Shrink a DVD Decrypter, male freeware softy co pochopi aj sekretarka...
    DVD Decrypter neni potreba kdyz to dela pres Shrink.
    "Ad Astra Per Aspera"

Standardní

Citace Původně odeslal Keekus
    zkus Elby CloneDVD - je to to same jako DVD2ONE nebo Shrink, ale pry ma ve finale lepsi obraz po komprimaci...
    Asi si nezkousel to co doporucujes, protoze CloneDVD ti jaksi neudela kopii z chraneneho DVD a to je vetsina
    "Ad Astra Per Aspera"

Standardní

nie clonedvd je jeden nepouzitelny bullshit ktory nevie robit kopie CSS DVDciek coz je len tak mimochodom asi tak 99% DVD filmov, ale to je uplne nepodstatna vec pri kopirovani DVD... u mna bol ten shit nainstalovany asi 3 minuty kym mi nevyhodil hlasku o nemoznosti kopirovania filmu v mechanike...
    Markoff

Standardní

Vsetkym dakujem.

Trocha som sa do toho pustil ten DVD Shrink a DVD Decrypter su fakt dobre softiky

este raz dik za info

++++ Stastny a vesely novy rok 2004 ++++
    PC 1 -->ASUS M4A78-E Phenom II 965 1.4V 3650 Mhz GTX260 Palit Corsair 850W Zdroj 2x2 GB1066 Mhz DDR2 5,7,7,24 RAID 0 2TB HDD WD 7200rpm SATA DVDRW
    PC 2 -->ABIT A64 4200x2 11x245 2700Mhz 1.42V :) :D ,4x 512 DDR APACER cl2,5, ASUS 1650PRO, 500 HDD WD 450W asus
    PC 3 -->ASUStek P4 3GHz 3400Mhz 400W Zdroj 2*512DDRAM 160GB WD 7200rpm DVDRW LG

Standardní

Vsetkym dakujem.

Trocha som sa do toho pustil ten DVD Shrink a DVD Decrypter su fakt dobre softiky

este raz dik za info

++++ Stastny a vesely novy rok 2004 ++++
    Decrypter neni potreba pokud to delas pres Shrink.
    "Ad Astra Per Aspera"

Standardní

jasne, ClonyDVD neudela z origo kopii, souhlasim, mel jsem namysli kdyz uz je DVD rypnuty na HDD, tak potom pouzit ClonyDVD.
    Samozrejme jinak, kdyz se bude chtit primo upravit DVD, tak pouzit Shrink. V opacnem pripade pro pouziti ClonyDVD by se musel pouzit ANYDVD...
    A co se tyce kvality Shrink, ClonyDVD, DVD2One to uz je vec nazoru...

Standardní

jasne, ClonyDVD neudela z origo kopii, souhlasim, mel jsem namysli kdyz uz je DVD rypnuty na HDD, tak potom pouzit ClonyDVD.
    Samozrejme jinak, kdyz se bude chtit primo upravit DVD, tak pouzit Shrink. V opacnem pripade pro pouziti ClonyDVD by se musel pouzit ANYDVD...
    no bez rekompresie pokial podporuju CSS by v tom nemal byt ziadny rozdiel :-)
    Markoff

Standardní

No, ono to nejde ani s ripnutym DVD na disku, protoze sem to tusim zkousel. Zkousel si to vubec nekdy ty ?
    "Ad Astra Per Aspera"

Senior Member
    Vliv
    285

Standardní

Citace Původně odeslal EllE
    No, ono to nejde ani s ripnutym DVD na disku, protoze sem to tusim zkousel. Zkousel si to vubec nekdy ty ?
    jde to a já to osobně zkoušel CloneDVD+AnyDVD, ale DVD Shrink udělá svou práci taky a zadarmo

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání