Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Nesedii tytulky s videem

Standardní Nesedii tytulky s videem

Nemuzete mi prosim vas negdo poradit nakej jednoduchej progarmek gde edituju tytulky a posunu cas treba o 1 minutu dopredu ci dozadu a pak to ulozim s tim ze se to automaticky posune u vsech tytulkuu...

A treba by mnel i immlpantovanej prehravac abych to mohl lepe sladit??

Dikes moc!!

Gigabyte 965-DS4 v3.3, Q9300, 4x1GB AData EE, Sapphire 4850

Standardní Re: Nesedii tytulky s videem

Citace Původně odeslal Jan Svarc
    Nemuzete mi prosim vas negdo poradit nakej jednoduchej progarmek gde edituju tytulky a posunu cas treba o 1 minutu dopredu ci dozadu a pak to ulozim s tim ze se to automaticky posune u vsech tytulkuu...

Dikes moc!!
    tytulek, jo...? no potes...
    ASUS P4P800E Intel P4 2.4GHz WinFast A7600 GT TDH 2x512MB RAM PQI 400MHz dual channel Seagate ST3200826AS + Seagate ST380011A + Seagate ST340016A SB Audigy 4 19'' LCD ViewSonic VX920 Logitech MX500

Standardní

Subtitle Studio, recenzia zde:
    http://markoff.szm.sk/ss.htm
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Standardní Re: Nesedii tytulky s videem

Citace Původně odeslal Umbro
    Citace Původně odeslal Jan Svarc

Dikes moc!!
    tytulek, jo...? no potes...

ABYSES NEPOSRAL HOMBRE!!

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    326

Standardní

Subtitle workshop , je to free a ma to aj cestinu. Doporucujem hladat na http://dvd.box.sk
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Proč tak složitě? Používej český přehrávač MV2player. Přehrál jsem v něm snad vše, umí snad všechny možné funkce, je malý a mimojiné umí nastavit nejen zpoždění, ale i umístění titulků apod.....

Standardní

Citace Původně odeslal Rado
    Proč tak složitě? Používej český přehrávač MV2player. Přehrál jsem v něm snad vše, umí snad všechny možné funkce, je malý a mimojiné umí nastavit nejen zpoždění, ale i umístění titulků apod.....
    ...njn ale pokial mas titulky z ineho releasu tak je treba tie titulky zosynchronizovat s videom a posuvanie casu v MV2 nepomoze

...osobne pouzivam Time Adjuster -> http://download.softpedia.com:8080/M...meadjuster.zip
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Standardní

Citace Původně odeslal .:::iGor:::.
    Citace Původně odeslal Rado
    ...njn ale pokial mas titulky z ineho releasu tak je treba tie titulky zosynchronizovat s videom a posuvanie casu v MV2 nepomoze

...osobne pouzivam Time Adjuster -> http://download.softpedia.com:8080/M...meadjuster.zip
    IMO je slovenske Subtitle Studio velmi jednoduche pre vacsinu ludi a navyse je freeware, rozhodne odporucam vyskusat...
    Markoff

Senior Member mince
    Věk
    51
    Vliv
    287

Standardní

integrovany editor titulkov je napr. vo VPLAYERi
    neni to nist svetoborne ale posuvanie casu a nejaka ta editacia tam funguje OK
    NTB - nejake Lenovo
    PC - Intel i5 netaktovany
    fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
    technical diver , deep full nitrox 75m :)

Standardní

Citace Původně odeslal proe
    integrovany editor titulkov je napr. vo VPLAYERi
    neni to nist svetoborne ale posuvanie casu a nejaka ta editacia tam funguje OK
    posuvanie titulkov vedia samozrejme aj 2 najlepsie videoplayery BSP a MV2P ale uz taku zmenu FPS napr. nie a pod. vecicky, Subtitle Studio mi pride velmi jednoduche a dobre vybavene, zvysne programy su zbytocne komplikovane...
    Markoff

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání