Citace Původně odeslal sid
Citace Původně odeslal EllE
Citace Původně odeslal sid
Citace Původně odeslal apik
a co tohle? http://www.levi.cz/clanek.php?id=1762
Plextor je dobrá značka a 8x DVDčka se stejně jen tak neobjevěj, je mi jasný, že do budoucna, ale pro lidi, co nechtěj pálit jedno dvd za druhym je rychlost tak nějak nepodstatná, tak si myslim jde spíš o to, jak je ta mechanika spolehlivá - aby dlouho vydržela a za rok nezkapala......

takže co řikáte na toho Plextora....za 5 250,- se mi to zdá dobrý...
zajeď na www.cdr.cz a studuj, tenhle Plextor je vlastně Nec 1100, jednoformátová výpalka, takže za tuhle cenu je docela drahá, já mán Neca 1300 a zatím si nestěžuji, ale používám pouze média Verbatim+- nebo Memorex+ a tácek jsem ještě nevypálil. Ohledně 8x výpalek, pokud nesmažíš kvanta DVDček, tak 4x bohatě stačí (cca 15 min.) a taky 8x média ještě ani nejsou a je možné čekat i porodní bolesti u prvních mechanik. Osobně bych vybíral mezi Nec, Pioneer, Liteon a možná LG, pokud máš dost peněz tak i Plextor 708A, ale u Plextora vyplázneš hromadu peněz jen za značku
Ohledne te rychlosti, tak neco podobneho se rikalo i u normalnich CDR paliren, takze si podobne plky muzete vsichni odpustit
Osobne bych na CD uz nikdy nepalil treba 16x kdyz nemusim, a to zadne kvatna CDcek nepalim

Az budou 8mi rychlostni bezne a bude se prechazet na 12, tak budete take rikat ze 12 neni potreba ze 8 staci ? pekna blbost co ?
A já jsem snad tvrdil, že si nemá 8x mechniku kupovat nebo co? spíš si nech ty plky ty, poku by 8xDVD mechniku chtěl, tak má na výběr v současné době mezi Liteon a Plextorem, pokud se spokojí s 4X , tak má daleko větší výběr, a jestli smažíš audia max rychlostí, tak je to jen tvoje věc.
Ja to myslel obecne, protoze v podobnem zneni to psalo uz vice lidi a docela me to stve jinak sorry jestli to vyznelo nejak napadlive