Citace Původně odeslal globalkiller
Tak tento problé řeším taky,ovšem já jsem na router náročnější já mám K6-III 475@400 2.0V,a zatím to běží
Zdroj - větrák na 5V
procesor + HDD - větrák na 5V
Slyšet je to jen tak z půl metru a blíž,jinak mám netopíří sluch a já to slyším i dál,ale ostatní mi to nevěří

Ale proč to sem píšu,připaravuju úpravu zdroje na pasiv dneska sem to vyzved na poště zatim to má rozměry 230x100x52,ale rozpůlim to na 2 a udělam si ještě pasivní ATX.
Procesor mám domluvený,že mi pasiv pomůže udělat jeden tip tady z fora co dělá waterblocky.
Na HDD už pasivy mám.

A tobě bych doporučil něco podobnýho,stačí odpájet součástky ve zdroji co u sebe mají pasivní chladič a přišroubovat je na něco velkýho (velkej výběr je na www.ezk.cz a pokud ti to nebude stačit tak si najdi katalog Fisher elektronik)
Kdyžtak se ozvi přes SZ a já ti poradím kde koupit toho macka co mám ted já
no nenapada me, jak bych tam mohl nejaky velky pasiv do takoveho maleho prostoru namackat, nemas nejaky schema nebo fotku jak to mas s tim pasivem ?

asi tam hodim jenom ten Arctic Fan, prece jenom procesor mam jenom s pasivem, takze by to chtelo aby se ten vzduch kapku hybal, pokud to bude studeny tak ho snad neuslysim, jestli jo tak budu budet resit ten pasiv