Citace Původně odeslal commander
Citace Původně odeslal Ace_Ventura
Citace Původně odeslal Ace_Ventura
toz se omlouvam, mam catalyst 3.4 vazne jsem myslel ze jsem instaloval 3.1 tak pockam az mi ho kořka vypálí (delej ), protoze ja pres dial-up asi 22 mega nestahnu
Tak doufam, ze tohle byl jediny problem, procs mel tak male skore... Jinak teda fakt newim, mas totiz celkem dost namakanou sestavu.
BTW: potom plz napis, na kolik se ti podaril pretaktovat procak a grafika.. celkem by me zajimalo, o kolik vic pujde ta 3.0C nez ta moje 2.6C.. a taky jestli ti pomuze ten Silencer..
Ja taky, dam hned vedet, ted jdu na ten silencer, ani nebudu pokouset tenhle stock chladic, hrozne rve a uz me to stve..
Ja sem tam taky chtel mit Silencera, jenze CzC mi rekly, ze se tam nevleze, takze mi tam nechaji standartni chladic..
Jak ho tam pridelas ty? Musi se na nem prz neco upajet, nebo tak nejak.. Kdyby to nebylo moc slozity(jelikoz sem noob ), tak bych si ho taky asi poridil..
Tak je tam, o hoodne min hlucny nez Hercules, teda na LOW, nic jsem nemusel pajet, ale delal jsem to nadvakrat, protoze jsem zapomel zandat napajeni vetraku.... Alespon jsem si uzil nandavani pasty Karta pece jak hovado, ze zadu na ni neudrzim ani prst, na pametech taky ne.. Je to normalni?? Ted mi jede mark01, snad to vydrzi... Jo a i ten megapasiv je hrozne horkej... Jo a silencer ti zabere jen slot pod AGP, nic vic
A to ti pece, kdyz ji jeste nemas taktnutou, nebo po pretaktovani?
Ja jsem ji ted prubnul(ve windows) ze spodu, na tom pasivu pod GPU taky ruku moc dlouho neudrzim, na pametech udrzim.. Jeste potom zkusim pustit 3dmark, jestli to bude teplejsi..
hl. je, ze jede uplne fpoho, nikde nemam zadne artefakty a ani po nekolikahodinovem hrani FPS(napr. MP2) nedochazi k potizim..