Citace Původně odeslal peta303
Citace Původně odeslal Some guy
pred par dnema sem byl v jednom shopu koupit Maxtora 120GB ATA133 8MB ale uz zadne nemeli a tak mi ten prodavac nabidl Westrna, rek sem mu ze ho nechci protoze ted mam 2 a vim ze sou hlucny, nacez sem dostal odpoved za Maxtor je na tom s hlucnosti upne stejne mozna i hur, takze sem ted hoodne zmatenej, chci disk ale Hitachi delaj jen SATA, Seagata nechci (ikdyz je tichej), takze sem vybral Maxtora ale kdyz sem se dozvedel ze dela taky peknej kraval tak uz fakt nevim ...
napiste mi plz jaky mate zkusenosti s temahle dvouma diskama (wd, maxtor) a s jejich hlucnosti DIK
WD jsou sice hlučnější při seekování hlav, ale na ten bzučivý zvuk Maxtorů jsem krajně alergický, bolí mě z něho hlava... A asi budu citlivý jen na některé frekvence, protože mi navadily ani seekující WD, ani Seagate (od BIV vpodstatě neslyšné) nebo Fujitsu, ale jen Samsungy a IBM (chroupání) a Maxtory (skoro až zvonivé bzučení až vrnění).
S tím Maxtorem máš pravdu,jenom kvůli němu mám zavřenou case.Teď jsem dostal druhou 80GB od Maxtora,ale verzi s 8MB cache a co je nejdůležitější s fluidními ložisky a jediné kdy o něm vím je když bzukne při startu a pak už jen naprosté ticho.

P.S.:Nechce někdo mou původní 80GB od Maxtora?Raději bych ještě 120GB s fluidními ložisky.