Citace Původně odeslal Magus
Tak sem byl zkoušet měnit ten zdroj. No buď sem blbej já nebo je to nějaká záhada Takže přines sem počítač ke kámošovi, postupoval sem následovně : Z jeho desky sem vypojil kabel napájení a připojil sem ho na svojí, stejně tak Power switch. V mym počítači teda bylo připojeno tohle : jeho napájecí kabel do desky, jeho power switch, moje grafika, jeho monitor, jeho kláv. a myš. IDE disky jsem měl odpojený. Zkoušel jsem to zapnout a vůbec nic, ani to neškrtlo. Zkoušel jsem i různě jinak pozapojovat ten switch, ale taky nic.. case má stejnej jako já, zdroj taky, jenom 300 W (pozn. zkoušel sem to na starý desce, nechci si vodpálit tu novou).
Potom jsem teda zkoušel všechno vrátit zpátky a zkusit to ještě jednou. Počítač se zapnul až asi napopátym zmačknutí tlačítka ON. Přičemž se roztočily větráky, ale už to ani nepípalo.

EDIT : Samozřejmě, že jsem to u něj pouštěl čudlikem na jeho casu, pak jsem to zkoušel i jinak, ale taky nic.
hele tak todle sem mel na stole taky. a v cem to bylo? kamarad uzemnil skrz PS2 smycku pricemz to sluslo zdroj i desku. Vysledek, ze se tak napodruhy napotreti roztocil vetrak, ale vsechno ostatni bylo mrtvy. Reklamace desky a zdroje.

jinak pokud je procak mrtvej, tak by to skutecne nepipalo, ale muze byt jen spatne nastaveni desky ( stalo se mi, ze sem dal do sveho prvniho asusu A7V durexe, vsechny hodnoty na default a bylo to mrtvy at sem delal co sem delal. az nakonec zoufalej sem nastavil rucne nasobic na DIPech a voila.... )

a s nenasazenym chladicem. Mel sem tu poc, kterej mel nasazenej chladic tak, ze chladic na NB ho mirne nadzdvihaval. Opticky to nebylo videt. Ovsem teplota vylitla behem peti minut po zapnuti do zatuhu. No zapiloval sem a poc bezi bez problemu dal ( takze by nemelo dojit k nejakemu pruseru ).

nemas nejakou nozicku zlomenou? nebo nepouzivas stribrnou pastu, ktera pak spojila na prociku to co nemela?