Citace Původně odeslal iv93611
Citace Původně odeslal Dawe
30% ne, ale AVG je vazne horsi nez Norton 200x. Osobni zkusenost... ...AVG nedoporucuji.
Tohle v ruznych podobach jsem uz cetl dostkrat. Ale: jeste nikdo a nikdy mi nerekl konkretne, kde AVG 7 zklamalo? Mam pod palcem desitky PC (vsechno jsou samostane strojky), na vsech je AVG (verze 6 i 7), ale NIKDY se nestalo, ze by pocitac byl zavirovan! Tak komu a kdy to pustilo vira? Najde se nekdo, kdo mi konecne uvede konkretni priklad?
Klido pido... A to sice nejruznejsi mutace iwormu... Jde taky hodne o to, ze AVG neni moc pro BFU, pro ty se hodi prave napr. Norton.

AVG me zklamalo hlavne v pomale detekci viru, Norton pri propusteni (kdyz uz neco propusti) okamzite zarve, AVG ceka klidne par hodin. A to je jedna z hlavnich chyb... Pote detekce posty neni prilis spolehliva. Konkretni priklad - nespolehlive scanuje zkomprimovane prilohy, videno na vlastni oci. Jinak kolega co ma na starosti notasy v praci se neustale snazi vhodne skombinovat AVG s jakymkoli FW. A ktery je pro to nejlepsi ? Prekvapive Nerton. Tim ho nijak nepropaguji, ja jsem zastancem freeewaru, ale AVG + Zone alarm nebo Kerio je opravdu horsi nez AVG + Norton FW.

A co se aktualizace tyce, tak jednodussi nez automaticka Norton snad neni. IMHO Grisoft updatuje dost pomalu.