Zdar,ripujem cez GK 0.28.7.Mam otazku k tomu testu kompresibility.Mne bezi len pre divx5 , ked ho chcem pustit pri xvide vyskoci hlaska ze nema hodnotu max B frames.Tato hodnota sa da v nastaveniach kodeku editovat ale ja mam tu polozku neaktivnu takze s tym nic nespravim.Preto mi prosim niekto napiste aky je pri rovnakych nastaveniach bitrate a rozlisenia rozdiel pri pouziti divx a xvid(vlastne ani neviem ci to od toho zavysi).Ide mi o to ci si mozem prepocitat kompresibilitu s divx a potom to kompresnut v xvid.

A este k tej hodnote som cital ze to je nejaky pomer medzi mojou nastavenou hodnotou a hodnotami (bitrate a rozlisenia) ktore si mysli GK ze su najlepsie, tak preco mi sakra vyhodi len udaj v % a nie priamo tie hodnoty ktore su podla neho najlepsie.Aby som ja potom s tym laboroval a dost casto sa mi stava ze ked to mam tak ako to potrebujem hodnota kompresibility neni ani za boha viac ako okolo50%.

Inac najskor som skusal ripovat cez flask alebo xmpeg, ale vysledky boli dost chabe nech som sa snazil ako som chcel(teda aspon oproti tomu co predvadza kombinacia DVD2AVI,GordianKnot a virtualdub).