Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Jakej antivirus (aneb stačí AVG7)

Standardní Jakej antivirus (aneb stačí AVG7)

Otec si koupil AVG7, ale nějakej jeho kolega (kterej tomu bude asi hrozně moc rozumět ) ho přesvědčil že "AVG zachytí asi 30% všech virů". Nevěřim tomu, že je to tak velkej rozdíl, ale je AVG skutečně o dost horší než např. Norton.
    Jinak na krabici je napsáno OEM - je to v pohodě? (žádnej hardware si s tim nekupoval)
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Standardní

Osobne pouzivam AVG7 a jsem s nim spokojenej a nechce se mi verit, ze by zachytilo jenom 30 % viru ... No a k tomu OEM, v TSBohemii staci, aby mi prodali AVG 7 OEM, kdyz si koupim... trebas HDD, je to dany tim, ze k tomu musim koupit neco co bude cca 5x drazzi nez cena softwaru

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní Re: Jakej antivirus (aneb stačí AVG7)

30% ne, ale AVG je vazne horsi nez Norton 200x. Osobni zkusenost... Dost zalezi take na FW, ale AVG nemam rad.... V praci ho instalujeme na hodne compu a furt jezdim odvirovavat.... Mimo jine taky Nortonem...

Hod si NOD32 nebo si kup Nortona, AVG nedoporucuji.
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Citace Původně odeslal Dawe
    30% ne, ale AVG je vazne horsi nez Norton 200x. Osobni zkusenost... ...AVG nedoporucuji.
    Tohle v ruznych podobach jsem uz cetl dostkrat. Ale: jeste nikdo a nikdy mi nerekl konkretne, kde AVG 7 zklamalo? Mam pod palcem desitky PC (vsechno jsou samostane strojky), na vsech je AVG (verze 6 i 7), ale NIKDY se nestalo, ze by pocitac byl zavirovan! Tak komu a kdy to pustilo vira? Najde se nekdo, kdo mi konecne uvede konkretni priklad?

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Citace Původně odeslal iv93611
    Citace Původně odeslal Dawe
    30% ne, ale AVG je vazne horsi nez Norton 200x. Osobni zkusenost... ...AVG nedoporucuji.
    Tohle v ruznych podobach jsem uz cetl dostkrat. Ale: jeste nikdo a nikdy mi nerekl konkretne, kde AVG 7 zklamalo? Mam pod palcem desitky PC (vsechno jsou samostane strojky), na vsech je AVG (verze 6 i 7), ale NIKDY se nestalo, ze by pocitac byl zavirovan! Tak komu a kdy to pustilo vira? Najde se nekdo, kdo mi konecne uvede konkretni priklad?
    Klido pido... A to sice nejruznejsi mutace iwormu... Jde taky hodne o to, ze AVG neni moc pro BFU, pro ty se hodi prave napr. Norton.

AVG me zklamalo hlavne v pomale detekci viru, Norton pri propusteni (kdyz uz neco propusti) okamzite zarve, AVG ceka klidne par hodin. A to je jedna z hlavnich chyb... Pote detekce posty neni prilis spolehliva. Konkretni priklad - nespolehlive scanuje zkomprimovane prilohy, videno na vlastni oci. Jinak kolega co ma na starosti notasy v praci se neustale snazi vhodne skombinovat AVG s jakymkoli FW. A ktery je pro to nejlepsi ? Prekvapive Nerton. Tim ho nijak nepropaguji, ja jsem zastancem freeewaru, ale AVG + Zone alarm nebo Kerio je opravdu horsi nez AVG + Norton FW.

A co se aktualizace tyce, tak jednodussi nez automaticka Norton snad neni. IMHO Grisoft updatuje dost pomalu.
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání