Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: AOC 7F+ pod XP!!!

Standardní AOC 7F+ pod XP!!!

Mam novy Pc s timto monitorem a XP mi nasli jen monitor Plug and Play,chtel bych si nainstalovat presne tento monitor ale na CD jsou ovladace jen do Windows 2000 a na internetu sem zadne ovladace nenasel ani na strankach AOC,pomuzete mi nekdo,jak to mam udelatMoc prosim...

Standardní

tak jed jako plug and play ja taky tak jedu mam 9A+
    Pašák erda.

Standardní

a bude ti to k necemu ze tam misto Plug & Play bude napsano AOC Blablabla?
    jinej rozdil v tom dost pravdepodobne vubec nebude ...

Senior Member
    Vliv
    271

Standardní

Ale bude! Windows ti pak povolí větší frekvence, podle toho co je v ovladači povoleno. Dej tam klidně ovladač na ty 2000, je to uplně jedno.
    IBM ThinkPad T40

Standardní

Citace Původně odeslal Ištván
    Ale bude! Windows ti pak povolí větší frekvence, podle toho co je v ovladači povoleno. Dej tam klidně ovladač na ty 2000, je to uplně jedno.
    coze to je taky blbost windows mi povoli takovy frekvence jaky tam slehnu pres refresh force
    Pašák erda.

Standardní

Na to nepotrebujes ani refresh force.Ja si muzu menit libovolne frekvence.Jedu ve win XP pri 1024/768 na 120Hz a pohoda.Jo a mam teda take 7A+.No drivers needed.
    Dum spiro, spero

Standardní

Ovladač nepotřebuješ,mám 7K+ (pěknej shit mimochodem) a ve vlastnostech monitoru si odškrtni "skrýt režimy které monitor nemůže zobrazit" nebo tak nějak.Pak v roletce najdeš i 1024x768 při 100 nebo 120 atd.
    EPOX EP-MF570 SLI,Sempron64 3000+AM2@2,8GHz ,4x256MB Kingston DDR2 533 CL4@800 CL4,Inno3D GeForce 7600GST@600/1600,Samsung SpinPoint 80GB SATA2,TEAC 552-E CDRW,Middletower MOREX + ATX KME-X 500W

Standardní

tak tak, taky ho mam...ale už vím, že ho nekoupim

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání