Citace Původně odeslal Alcapone
Mám problém s garfikou v programech, vlastním grafiku GF FX 5600 od firmy MSI a desku ASUS A7V8X-X, VIA KT-400 při zapnutí straších dosovských aplikací nebo starších her např. CStrike se mi vypne počítač někdy hned nebo úplně náhodně prostě jenom tak nemá někdo radu co to může způsobovat, je možné že by to mohlo být nekompatibilitou desky a grafiky nebo vadná deska či špatný zdroj za dobrou radu budu vděčnej.
nieco podobne som mal nedavno na jednom PC, maticna doska ASRock s KT266A (CPU Athlon XP1700+) a Sparkle GF FX5600, maticna podporovala iba AGP4x a karta je AGP8x, ale to by hadam nemalo vadit, skusal som vsetko mozne, preinstaloval OS, vymenil som zdroj za silnejsi, nepomohlo, takze nakoniec som vymenil dosku (s KT600) a vsetko slape ako ma

inac nechapem, take cosi som este nemal, niekedy ta grafika hadzala divne artefakty, alebo nahodne zatuhol stroj a nepomohlo iba vypnutie/zapnutie spinacom na zdroji -> po zapnuti potom dakedy surovo vyhodilo poistky v 2D grafika fungovala viacmenej v pohode, ale v 3D to blblo