Prosim muzete mi poradit jak nejlepe flashnout Bios teto desky?..nemam s tim vubec zadne zkusenosti, ta deska ma v sobe integrovany specialni program na upgrade biosu ne?
Diky za pomoc
Prosim muzete mi poradit jak nejlepe flashnout Bios teto desky?..nemam s tim vubec zadne zkusenosti, ta deska ma v sobe integrovany specialni program na upgrade biosu ne?
Diky za pomoc
Ano má v sobě flash program integrovanej,ale můžeš použít i awdflash.
Nejsnažší je flashnout přes utilitu k desce,něco jako live update a tam buď stáhnout atomaticky přes net,nebo si stáhnout bios a flashnout to taky přes něj.Děje se to z win,takže je to nanevíš jednoduché bez jakýhkoliv znalostí.![]()
Intel Pentium D 805
AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
Leadtek FX 5700
osobne na tyhle desce pouzivam nainstalovanej ASUSupdate a nemel sem zadnej proble,..
sam stahne, sam testne, sam flashne. akorat pak restartujes a je hotovo
Core 2 Duo E7300 3,33GHz, 2x2GB Corsair Dominator 1066 Gigabyte EP45 UD3LR WDC740GD Raptor Ga Geforce 8800GTS 640MB
Ja to delam tak, ze si stahnu z homepage ASUSu nejnovejsi BIOS a pak ho pres ASUSupdate flashnu.
Já taky...Původně odeslal Crus
Intel Core i3-4330 Haswell, ASUS B85M-G Intel B85, A-DATA XPG V1.0 8GB (2x4GB) DDR3 1600, Sapphire R7 260X 2GB GDDR5 OC, Seagate Barracuda 7200.14 1TB, DVD-RW Asus DRW-24F1ST, Seasonic SSP-450RT 450W (80+Gold), ENERMAX Hoplite ST ECA 3260 White + okno + 3x 120 mm a 2x 140 mm Enermax T.B.APOLLISH (3x blue 2x red), 19" V7-N96DN-Diamondtron, Win7 HP 64bit.
Je chlapi vy vsichni mate tu desku co si chci kupovat,muze te mi rict jak jste s ni spokojeni ja si chci kupovat tu novejsi E-Deluxe,hlavne kvuli 1GLAN,je dobra na pretaktovani?
Ne, nemuzou.![]()
Od toho tady mame nakupni poradnu. K te obrat svuj zrak.![]()
There is nothin' fair in this world
There is nothin' safe in this world
And there's nothin' sure in this world
And there's nothin' pure in this world
Look for something left in this world
jaky BIOS muzu pouzit kdyz mam PCB rev. 1.04 ? aktualne mam BIOS 1003 ... www.asus.com.tw mi nejede a na zbylych sajtach je vzdy presmerovani na .tw
a ke vsemu se mi ASUS Update nepripoji a jen pise ze too many users, ale kdyz se zkusim pripojit pres ftp klienta tak se tam v pohode dostanu
tak diky vsemuz sem to zjistil... posledni BIOS pro PCB 1.xx cili 1.02, 1.04 a 1.06 je BIOS v. 1007d_r1
HP Spectre x360 14-ea0002nc
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)