Citace Původně odeslal Koudy
Citace Původně odeslal Tom
Citace Původně odeslal Koudy
Mám dva Westerny (viz. podpis) a jsem maximálně spokojenej. Jsou celkem tichý a spolehlivý. Kámoš má Maxtora a ten na hluk vychází stejně. Otázka je, jaká je spolehlivost...
Mno to otazka vubec neni(spolehlivost) , podle reklamaci jsou na tom nejhur WD a asi nejlip Barcy

WD celkem tichy? Mno jestli mas v kompu nejaky hlucny vetraky tak se nediv ze ti prijde tichy
Hrozně vtipný. Větrákům jsem ztlumil hlasitost, tak klídek
Njn, ztlumit hlasitost , to je pojem, kazdej ti bezi mezi 1000-1500ot/min nebo mene a kolik jich tam mas?

Kdyz jsem delal pred rokem bratrovi tiche PC, tak jsem dokoncil upravu vsech vetraku vcetne zdroje a spustil kompa, hadej co me cekalo Peknej hluk, nakonec jsem zjistil ze to dela WDcko, tak jsem ho odpojil od napajeni a jen tak na zkousku spustil PC....aaa, ticho absolut ticho....po mem porovnani vydava WD zvuk a "vzdusny pruvan" jako V7+ na low ne-li hur...takze ten disk je fakt hlucnej. Todle bylo BBcko, mel jsem moznost slyset i JBcko and the same noise viz porovnani IDLE noise na http://www.storagereview.com/comparison.html