Takze diky fsem za pomoc, ale mam problems..
Procik mi jede stable max. na 3,2GHz/1,6V.. vic nedam, ani kdyz zvednu voltaz na 1,675V.. jeste sem na to nepouste prime(az pres noc), takze newim, jestli je to opravdu Primestable..
S grafarnou sem spokojeny, jede mi 425/365 MHz..
Mam problem s deskou.. Naraz(tusim dnes) mi na ni prestala fungovat int. zvukarnazkousel sem instalovat novy drivery --> pri instalaci se restartoval komp(skousel sem to dvakrat a vzdy se restartoval a windows po rebootu hlasili jakousi Chybu)..
Skousel sem tam davat ty drivery z CD --> nic, porad nefacha(sice se to nerestartovalo, ale nejede).
Kdyz sem se zkousel divat do spravce zarizeni, tak tam normalne byla(Realtek AC'97), ale kdyz napriklad mrknu do nastaveni hlasitosti(dvojklikem na ten reproduktorek v trayi), tak mi to neukaze skoro zadne moznosti nastaveni a vse je navic zablokovane.. samozrejme nejede ani normalne zvuk(skousel sem WinAMP, WMP 9).
Do jednoho dredu, ktery tu byl nedavno tu psal Tomek.1, ze mel tu stejnou desku a po 2 tydnech mu na ni odesla zvukarna.. Doufam, ze se me to same nestalomam ten komp 2 dny.. a jestli opravdu odesla, tak budu muset koupit zvukarnu(komp do prahy nebudu posilat.. vazi aspon 20kg... chieftec
)
dik za jakekoliv rady