No jestli se ti podle dvou příspěvků zdá, že jsem tu často... Psal jsem tady už dříve, ale neberu to tu jako vykecávárnu. Dycky jsem řešil svoje problémy s počem. A že jich bylo Teďka jsem tu párkrát napsal, protopže jsem tady hledal kámoše Southa a zjistil jsen, že píše jen do "Mimo mísu" samý problémy s hrama MadCapa znám osobně z kolejí. Je to docela borec v Counter-Strike...i když to bude asi ukvapený soud, protože jsme spolu hráli snad jen jednou, protože si celou dobu stěžoval na pomalej poč a pomalou myš, se kterou se to nedá hrát Novej lepší si pořídil, až ke konci mého pobytu na kolejích. Jinak píše články do Computeru, ale já ten časopis moc nečtu, pač mi přijde takový povrchní a příliš "o všem". Míval na pokoji dycky nějakej super hardware protože na to psal do Computeru testy Hele co to má bejt ten low noise? To se du podívat. Jo a co třeba napsat do GB člověče? Tady píšeš koukám furt něco a na kámoše kašleš co? Jsem ti tuším posílal i SMS včera, jednalo se o nějakou vánoční pařbu...