Citace Původně odeslal IntEx
nene, nemyslel jsem BIOS na zvukovce ale na grafarne. BTW tuhle zvukovku jsem provozoval jeste na starickem Pentiu 200MHz (without MMX) - ok a na KT133, kde byly problemy pri kopirovani, ze to praskalo. Potom jsem to hodil do ECSky L7VTA, ale mel jsem ji tak kratce, ze jsem to ani nestihl otestovat (reklamace) a tedka ji mam v tom Epoxu a dela mi to tohle. BTW jsem se taky dost divil u modemu (kdyz jsem jeste caloval Telecomu), ze on normalne vydaval hluk, kdyz nebyl pripojenej (takovej ten transformatorovej rusivej hluk), ale jakmile se ten modem pripjil, tak byl tichej (mam namysli ten repracek )
noo to mohlo byt tim, zes tam nemel klasicky relatko na spojeni a tudiz ti prolejzal brum z telefonni linky. to se u tech levnejsich stava. a s grafarnou? no ja sem driv to taky zkousel a pak sem prisel na zajimavou vec, atiny ( nebo alespon ta moje ) sou nachylny na flasovani, takze radsi zustanu u toho biosu ktery chodi ( 5 fps navic me nevytrhne ). jo a ted sem si jeste vzpomel na jednu vec. svyho csau ( prave kvuli tomu biosu ) se mi posrala grafika ve woknech. vypadalo to asi tak, ze na nekterych mistech byly takove zelene nebo fialove tecky v nekterych programech. no nepomohlo vratit se k puvodnimu biosu ale pomohlo ty programy reinstalovat. zajimave, tak proto zkus reinstalovat pripadne zmenit za nove ty kurzorove obrazky ( navic ty originalni jsou pekne hnusne, ja uz 5 let pouzivam pouze super animovane z jednoho tematu pro win95 ala aliens - neni to zadna animovana picovina aby nedoslo k omylu )