Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: zajimava prihoda..

Standardní zajimava prihoda..

Mam tady pro vas zajimavy pribeh ktery se mi stal uz hoooodne davno:nikdy bych neveril jak muzou byt lidi tak blbý )

Chtel jsem si koupit 2 mrižky na ventilatory,bouhužel je nikde u nas nemeli a tak jsem zasel do meho oblibeneho obchodu zeptat se jestli by mi je nemohli nekde objednat...oni ze no problem...tak jsem nasel 2mrizky u TNTrade za par kacek ze je chci!Podepsal jsem smlouvu a sel domu!Po chvili mi zavolali na mobil ze musim zaplatit navic 100 Kc postovne,ze jinak se jim to nevyplatí! Ja teda rek ze jo(proste jsem je potreboval)!

Na druhý den mi zavolali na mobil ze uz je maj v obchde a za si mam donest hodne penez!!! ja rek jako ,,Coze,, a oni ze to bude stat vic!! ja rek ze to bylo domluveny za urcitou cenu ze vic nedam a ze si pro to du Prisel jsem a oni: Vite to postovne nestalo 100KC ale 140 KC (asi)...ja rek to neni muj problem ze sme byli domluveni na 100 (ustni domluva) a pak ze si zapomeli pričíst dan (to uz jsem se trochu zacal smat ...zase sem rek ze to neni muj problem....pak rekli ze si zapomeli pricist zisk ! Ja mel pocit ze kupuju od debilů! pak jsme se trosku pohadali...rek jsem ze to od nich nevemu! Oni nevedeli co s dvema mrizkama delat tak mi je prodali za tu puvodni cenu! ja jim nechal vetsi dížko a spokojene jsem odesel z prodejny ))))
    DooM III PC: AMD X2 6400 [16x210] 3360 MHz, standard Vcore 1,35 + cooling Zalman 9500Cu 1200ot. --> 32/47C !!! MSI | 6GB DDR800 Corsair CL4 | MSI 7950GT 512MB[xxx/xxx | Celkem 2TB | Chieftec 560W | Case:Tuning AOpen H700A + ZALMAN ZM-MFC1 - 6xFan 80x80 | 3DMark 2001SE: xxxxx Marks | Win7 Ultimate 64bit | Notebook IBM ThinkPad X31 | www: http://www.fataldoom.bloguje.cz/ | Record: Abit KG-7 Noname DDR266 133@172 Opteron146@3050 MHz

Senior Member Avatar uživatele globalkiller
    Rakovník (60km Praha,30km Kladno, 35km Louny)
    Věk
    41
    Vliv
    275

Standardní

Heh a proč si to rovnou nekoupil na TNTrade ?
    To byla asi nějaká taková ta prodejna ve stylu cimra 2x3m
    Main PC: AMD Athlon 2500+@2300MHz,Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.10 320GB, Barracuda 7200.7+ 160GB,ATI Radeon 9600XT,Yamaha CRW-F1,Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21\",IntelliMouse Explorer 2.0

Standardní

Citace Původně odeslal globalkiller
    Heh a proč si to rovnou nekoupil na TNTrade ?
    To byla asi nějaká taková ta prodejna ve stylu cimra 2x3m
    haha cimra to sedi, hehe jeste ted se smeju normalne matka ted nedavno kupovala nejaky slipy nebo co (otec matka nenosi slipy) a byli posledni a dlouho je shanela, Makro uz zaviralo, cekala asi hodinu ve fronte a ty slipy byli asi 3 kusy vsechny stejny ale byli v nejaky akci a cena byla jen na jednech z nich, a tak krava za pokladnou asi 120km zive vahy se s ni hadala jako o zivot asi 45min (! fakt to neni preklep !) on ze pak nebude platit ze svyho manko, ze ji to nemuze prodat, matka nasrana ze pospicha a ze tam stoji 2 hod kvuli slipum, at ji to proda za stejnou cenu, ne? a ona ze to nejde pak nekam odskocila se zeptat, zase prisla, nekam volala, a ze ne. Tak matka rekla neco co bych nikdy neveril ze muze rict a odesla. Ja tam nebyl, rikala mi to , ale bejt tam ja tak se asi neurdzim

hihi slipy story
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní

Ja som si išiel pokupovať súčiastky na moje AMDčko - OK, začal som doskou - asi 100m pod nosom som mal obchod, kde mali dosku s chipsom KT266A za 1599SK - super, povedal som si, ale predsa sa pôjdem pozrieť do druhrého - hups - 1km cesty.... nevadí idem....
    už som tam dorazil, taký dvaja " zaneprázdnení " predajcovia.
    spustil som: "hľadám dosku pre AMD - socket A, tú najlacnejšiu /vtedy som nepredpokladal svoje OC vášne / a oni že tu majú za 2000SK s chipsom KT266 a že výrobca PC CHIPS - FUJ - chcel som si pozrieť krabicu, ale že nemajú a parametre nevedia, majú len DOSKU!
    ale nebudem kupovať mačku vo vreci, a hlavne PC CHIPS! tak som letel nas*ratý kúpiť tú KT266A za 1599SK - slabý výber / za 2000SK by som bral nejakú KT400, no nemali! / - ale ten prístup v tej predajni! FUJ!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání