Mozno sa pytam blbost, ale chcel by som vediet, ci Athlon MP 1,2 GHz moze bezat na tejto doske. Osobne sa domnievam, ze ano, ale nikde som to nenasiel explicitne napisane.
Mozno sa pytam blbost, ale chcel by som vediet, ci Athlon MP 1,2 GHz moze bezat na tejto doske. Osobne sa domnievam, ze ano, ale nikde som to nenasiel explicitne napisane.
MP 1,2? Co to jeeee? Nemyslis MP 2,1? Jejich podpora nikde fakt uvedena nejni. Ale na ecsackem supportu by ti to meli rict nejpresneji.
Já osobně si myslím,že s Athlonem MP 1,2 GHz a s K7S5A by neměl být žádný problém ...
Dokonce uvažuju o jeho koupi.Jestli je ještě budou mít,tak si jednoho pořídím![]()
Byl vyhlášen jako koupě týdne díky poměru cena/výkon ...
Jen mě mrzí,že se o něm člověk moc nedozví ...
jo tak to mas pravdu. On opravdu existuje. Omlouvam se za svoji neznalost v minulem prispevku. Uz jsem chytrejsi
![]()
Já o něm tenhle týden taky slyšel poprvý![]()
No a ještě k tomu,že je jen za necelou tisícovku bez DPH,což je podle mě docela nářez !!!
Tak sem si toho Athlona MP 1,2 GHz objednal ...
Dám vědět,jak funguje s K7S5A.
Athlon MP funguje v K7S6A, takze predpokladam, ze bude fungovat i v K7S5A(L).
GA-P35-DS3, E2140@3.00GHz, AK-965 + AK183-L2B, 2x1GB Kingmax DDR2 1066@1126, Sapphire HD3870 512MB DDR4 + Accelero S1 , SH-S203B, HD321KJ, SS-400ET-F3, FP241WZ
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)