Citace Původně odeslal SPYKER
Citace Původně odeslal KOVO
Citace Původně odeslal nicon
Mám dotaz mám tualatina přetaktovaného na 1,35 a právě jsem koupi geforce TI4200 v 3dmarku mi to dává jednou tolik jako předtím g4mx-440
ale v nfs underground je ta hra pomalejší než na g4mx
A Ty sa cudujes ten proc je na tu GF slabucky ako caj keby si mal aspon 1600Xp to je na (1.4Ghz) tak by si mal neporovnatelny rozdiel
-- Rada znie vymenit Cpu
Mno hele ja newim,ale kamos ma Celerona 1,7,MX 440 128bit a zrovna NFS Underground mu tam bezi o nakejch 5fps min nez me/
Ty mas tulena P3 pretatovaneho na 1.35 a ten tvoj kamos ma polovicnu staru P4 a ked si pozries testy tak ten tvoj proc ma dokonca v niecom navrch od Celera P4 na 1.7

Ak chces hravat gamesi tak zabudni na celer ale zozen si aspon Durona alebo ak tak tuzis po P4 tak aspon 2.4Gh P4 800 a to uz ti nebude sekat a to ze on ma len o par menej fps tak sa necuduj on ma urcite ddram a ty sdramky v hrach je dost dolezita priepustnost pamate.
V robote mam tiez Tulena 1Ghz pretoceneho na 1.4Ghz a ATI 9200 a v hrach je hroza. V cpumark99 mam 108 a 102 som mal na 1Ghz Athlone.

(precitaj si par recenzii nap na www.pretaktovanie.sk porovnanie Celer P4 2.6 s 1.6Ghz Duronom hadaj kto vysiel lepsie )