určite existuje nejaký patch na odstránenie reklamy z ICQ 2003b Pro... vie niekto o tom niečo?![]()
určite existuje nejaký patch na odstránenie reklamy z ICQ 2003b Pro... vie niekto o tom niečo?![]()
Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0
Venice 3200+.GA K8NSC-939,2x512MB DDR,ASUS 6600GT AGP,HDD200GB+120GB,,DVDRW BENQ 1640,SB Live 5.1,Chieftec DA-01SL-D Bigtower
Dalsi moznost je treba pouzivat mirandu nebo podobny programy![]()
*NIX GG
Hmmm.... a kdyz se ptam jak na service pack u winxp, tak mi po chvili nekdo lockne thread .... :/ TFUJ
amd64 x86_64 AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ GNU/Linux
Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu
no... ale toto nie je nič nelegálne![]()
a treba mať len nejakú vhodnú utilitu na zmenu serial čísla... už som ticho![]()
Jaká reklama? Furt tu někdo mluví o nějaké reklamě. Jedu s ICQ 2003a build 3800 a nikdy mi žádná reklama nepřišla, nevím, o čem mluvíte..... Že by to bylo tím, že jedu přes firewall?![]()
Původně odeslal Rado
On mel na mysli asi ten banner![]()
Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu
tie dva hrozne veľké bannery, jeden priamo hore nad contact listom a druhý keď píšem správu
edit: zišlo by sa niečo podobné aj na DAP 5.3![]()
Mno kdyz uz to tady je, tak peidam svuj link: astalavista.box.sk .... pro testovaci ucely...![]()
a čo tam ako má byť? to je všeobecne známa stránka...
Když píšu zprávu, nikdy jsem žádný banner neregistroval a nad Contact listem ten centimetr vysoký obdélník vůbec nevnímám, ale je fakt, že o ten centimetr bych mohl mít ten proužek nižší, někde, snad v diskusi na Technetu jsem čet, jak jej odstranit
Zkuste se prohrabat TÍMHLE: http://icq.crack.cd/
.. a dejte vědět...
ten banner v ICQ sme dávno odstránilipozri predchádzajúce príspevky...
ale teraz máme problém s bannermi v DAPe![]()
Proč máte ICQ2003b?? verze 2003a 3800 je funkčně stejná a bez reklam....
ale 2003b je novšia a je tam vidno, keď ten druhý píše![]()
To jsem nepochopil..... co to je?Původně odeslal Wizzard
to znamená že ak ten človek na druhom konci ťuká do klávesnice, tak mne sa zobrazí hlásenie user is typing....
samozrejme obaja musíme mať verziu 2003b![]()
No moment, to umí i verze 2003a build 3800. Tak to teda nevím, proč přecházíte na 2003b s reklamama, když verze 3800 umí to samé a bez reklam...Původně odeslal Wizzard
ju, no tak to je velmi dulezita funkce![]()
![]()
!!! ja jsem s 2003a 3800 spokojeny... ma to dost funkci a veci ktere se daji nastavit..... muzes si to upravit podle sebe. Ta miranda se mi nejak nezamlouva designem...... ale to je vec kazdeho co pouziva
![]()
![]()
Ja mam ICQ 2003a build 3800 a reklama tam porad je,nevite jak je to mozne?asi skusim 2003b+patch
jasne, skús ten patch.
a inak v LICQ nie je žiadna reklama![]()
Dřív na to bylo ICQ Plus, ale to už teď na netu nejde najít. Používám ho s v2003a
-= Svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého =-
A co na ICQ 5 6?
AMD Thorton 2200+, 256MB DDR 400MHz,WD 80GB 800JB, LiteON 17\", GeForce 2 MX 400
Genius SW-5.1 Home Theater, Genius ColorPage - Vivid 4, Kabelový Modem 2 Mbs
Server: Celeron 0,455 Ghz, RAM 320MB, WD 10GB, Gigabyte GA-6BX7, Linux
Koukám že tady mám hodně starý počítač, ale je to hezká nostalgie :) Než bych dneska vypsal všechny svoje PC tak by to zabralo hodně místa :)
ICQ 5.1 Build 3000 & Cestina & Banner Remover. Link![]()
podpis............................................ ............ načo?
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)