Citace Původně odeslal Markoff.tk
jj, ja uz tiez nie, doendavna bolo pre mna rozumne maximum tych 24-32x, kedze vyssie mozu nastat rozne problemy hlavne kvoli mediu (ono specifikacia na nove rychlosti prebieha asi tak ze vo fabrike prepnu stroj na potlac a zmenia tam cisielko na aktualne max. rychlost co dosahuju napalky, aspon u lacnych znaciek to tak evidentne vyzera), teraz napalujem 2-4x, ale radsej 2x pripada mi to byt bezpecnejsie a kvalitnejsie a tych par minut ma nevytrhne pri tom objeme dat
2x-4x na CD To jsem si myslel taky, kdyz jsem koupil noveho Teaca 12x10x32 (tehdy), myslel jsem ze budu palit 2x. Jake bylo moje prekvapeni, kdyz se najednou zacaly objevovat C2 chyby na vypalenych CDckach... Nakonec jsem zjistil, ze nejkvailnejsi zapis mam mechanika ve strednim pasu, tj. rychlosti 4x a 8x.
Ted mam tu DVD vypalovacku, a na DVD bych rad palil 2x, ale SW co pouzivam nejak nedokaze nastavit rychlost, takze je vzdy max. (tj. 4x). No jsem zvedaf, zatim to vypada ze je vsechno vporadku, zadne chyby (taky to byly Verbatim 4x certified).