Citace Původně odeslal FBI
Citace Původně odeslal Gargamel
No to je sice hezky, ale myslis ze to ted pri vetsich rychlostech bude palit dobre ??? Nekde na cdr bylo taky psane o takovemto preflashovani na vyssi rychlost, vysledkem pak byly CD s chybama ktere nekdy nesly vubec precist. Doporucuju zustat u originalnich rychlosti, mozna na RW se to hodi...
Ja pri vyssich rychlostiach ako 24x nenapalujem. Nema to ziaden vyznam, lebo ta minuta na vyse ma nezabije a zatial som nemal z vyse 100 napalenych CD ani jedno pokazene. Dokazem oproti povodnemu firmware napalovat 24x RW a ledka mi svieti na oranzovo :) ked napalujem. Vyssie rychlosti zasadne nepouzivam, to su len reklamne hovadiny a aj tak som vyssi prenos ako 5000KB/s nedosiahol... takze naco by mi bolo 7000KB/s... jedine len preto aby sa BURN Proof nenudil. :?
jj, ja uz tiez nie, doendavna bolo pre mna rozumne maximum tych 24-32x, kedze vyssie mozu nastat rozne problemy hlavne kvoli mediu (ono specifikacia na nove rychlosti prebieha asi tak ze vo fabrike prepnu stroj na potlac a zmenia tam cisielko na aktualne max. rychlost co dosahuju napalky, aspon u lacnych znaciek to tak evidentne vyzera), teraz napalujem 2-4x, ale radsej 2x pripada mi to byt bezpecnejsie a kvalitnejsie a tych par minut ma nevytrhne pri tom objeme dat