Výsledky 1 až 23 z 23

Téma: Reklamace bot

Standardní Reklamace bot

Koupil jsem si NIKE na basket za 3800, nekdy v breznu, zaruka je 24 mesicu. Dneska jsou ty boty uplne v pr.eli a uz to vidim jak tam prijdu, mesic jim to tam necham, daj mi vyrozumeni z reklamacniho oddeleni, ze jsem si to udelal sam. Co s tim? Kde sehnat nejakyho soudniho znalce? Uz se mi to jednou stalo a mam strach, ze to zitra bude to samy, jenze predtim jsem sel reklamovat boty uz po mesici. Predem diky.

A nekupujte NIKE!!!!!!!
    CPU Core i5-750 @ 4 GHz, CPU cooler Noctua NH-U12P SE2, Mainboard Gigabyte p55-UD4
    Memory 2x2024MB G.Skill RipJaw 2000MHz, GPU MSI GTX460 1GB Cyclone, HDD Intel x25-M 80GB + WD6400aaks
    Case
    Antec P182, PSU Enermax modu82+ 525W, LCD HP LP2475w

Standardní

Kontaktuj COI a oni by ti měli poradit......
    Intel Pentium D 805
    AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
    Leadtek FX 5700

Senior Member
    Vliv
    283

Standardní

U takového zboží jako jsou boty je potřeba rozlišovat životnost a záruku. Životnost bývá většinou půl roku.
    Velmi drahý vysokofrekvenční ohřívač okolního vzduchu.

Standardní

Citace Původně odeslal VOiD
    U takového zboží jako jsou boty je potřeba rozlišovat životnost a záruku. Životnost bývá většinou půl roku.
    To ja vim, uz jsem je tam dal, daji to na reklamcni oddeleni a uvidime. Ty nike co jsem mel predtim(nejaky paskace na chozeni) byly pryc asi za mesic a rekli mi, ze to ze se potrhaly bylo spatnym zachazenim a neco v tom smyslu, ze jsem si je prorezal sam a tim to zkoncilo.
    CPU Core i5-750 @ 4 GHz, CPU cooler Noctua NH-U12P SE2, Mainboard Gigabyte p55-UD4
    Memory 2x2024MB G.Skill RipJaw 2000MHz, GPU MSI GTX460 1GB Cyclone, HDD Intel x25-M 80GB + WD6400aaks
    Case

Standardní

Citace Původně odeslal VOiD
    zivotnost bot bude urcite delsi nez pul roku...

ja si na behani kupuju boty pokazdy zacatkem skolniho roku-ten rok je tak akorat, kdy sou plne funkcni a dalsi rok mi jeste vydrzej na fotbal apod. Ten jeden rok plny zateze treninkama 5x tydne mi vydrzeli zatim vsechny znackovy boty. Pokud ty jeho vydrzeli jen pul, a pokud s nima opravdu hral jen basket, tak to je urcite botama...spatnej kousek/serie/model. Urcite bych je vyzkousel reklamovat
    AMD X2 BE-2350 EE passive cooling | 2x1Gb A-Data DDR800 Extreme Edition | Asus M2A-VM
    Ati Radeon HD4670 fanless| WD10EVCS | DVDRW | Seasonic S12-II 430W | packed in Antec solo
    KonicaMinolta Dynax 5D + Minolta 18-70/3,5-5,6 + Minolta 75-300/4,5-5,6 + Minolta Maxxum 50/1,7

Standardní Re: Reklamace bot

Citace Původně odeslal Krimi 2000
    A nekupujte NIKE!!!!!!!
    a Nike hned neodsuzuj, podle svym zkusenosti vim, ze to jsou jedny z nejpohodlnejsich, ne-li nejpohodlnejsi boty na behani. a vydrzeli mi uctihodny 2 roky
    AMD X2 BE-2350 EE passive cooling | 2x1Gb A-Data DDR800 Extreme Edition | Asus M2A-VM
    Ati Radeon HD4670 fanless| WD10EVCS | DVDRW | Seasonic S12-II 430W | packed in Antec solo
    KonicaMinolta Dynax 5D + Minolta 18-70/3,5-5,6 + Minolta 75-300/4,5-5,6 + Minolta Maxxum 50/1,7

Standardní

Mas stesti, posledni troje boty na basket jsem mel od nike a vsechny nebyly to pravy, prvni 14-dni my tekla krev z kotniku jak jsem je mel z nich zniceny. No nic vcera jsem koupil adidasky tak uvidim.
    Case

Standardní

Z vlastní zkušenosti vím, že Nike boty dlouho nevydrží kvalitnější jsou Adidas mám jedny běžecký boty Adidas asi 3 roky a druhé již asi 7 let. Boty Adidas nosím v létě pořád a životnost minimálně 2-3 roky zaručuji.ahoj jfk
    Amd Athlon XP 1700+/2400+ 1,675 vc, Epox 8RDA3/Nforce2/768 mb ram ,HDD Seagate 80 gb,Powercolor Radeon 9500/9700 270/270-370/270,ZK Audigy, repro Genius 5.1,Lcd Ag Neovo F-417/17/,CD Teax 40x,DVD-R Toshiba 5112,3Dmark03 - 5039 bodů

Standardní

Na basket jedine NIKE!
    Basket hraju dost dlouho a jediny Nike me uspokojily v mekkosti dopadu a pruznosti pri vyskoku. Zkousel jsem i ruzny Adidasky i Reeboky zadny nemaj na Nike.
    Zaruka plati trebas na Air kdyz ti praskne, nebo na sloupnutou podrazku, ne na odirani, zaspineni, usmudlani a jina tebou zavinena znehodnoceni

Otec ma nabehano opravdu hodne a i pro nej jsou Nike jednicky v bezecke oblasti
    ASUS A6T-AP017

Member
    Věk
    42
    Vliv
    270

Standardní

Jo, reklamace je jedna vec, ale hanit celou znacku je vec druha.
    Ja si boty NIKE kupuju uz hezkou radku let a pokud na ni budu mit, uz ani jinou (sportovni) kupovat nebudu.
    Hromada šrotu...

Standardní

Citace Původně odeslal BATMAN
    Jo, reklamace je jedna vec, ale hanit celou znacku je vec druha.
    Ja si boty NIKE kupuju uz hezkou radku let a pokud na ni budu mit, uz ani jinou (sportovni) kupovat nebudu.
    Jsem zvedavej jak reklmace dopadne, tenhle tyden mam volat. Uz vidim jak mi reknou sbohem. Koupil jsem adidasky a jsem spokojenej, jsou mekoucky, pevny. A po treninku mi z nohou netece krev a to je oproti niku prijemna zmena.
    Case

Member
    Věk
    42
    Vliv
    270

Standardní

Asi zalezi na typu.......... U kazde znacky se objevi dobry kousek ale i spatny. Svetove znacky jako NIKE ci ADIDAS maji tech dobrych vetsinu...
    Hromada šrotu...

Standardní

Nike maji dobry boty az od 5000 vys. Vidim to na treninku, vsichni co koupily nike tak kolem 3500 je maji na sra*ky,
    Case

Standardní

S reklamaci bot je vzdycky problem… doporucuju nakupovat ve velkejch znackovejch prodejnach (napr. central Nike na Vaclavaku, ja sem si koupil tenisky Pumy na chozeni na Flore v Puma store, po 3 mesicich se mi zevnitr sedrela pata - za tri dny mi zavolali at si prijdu pro penize) nebo aspon u Bati tam mam taky dobry zkusenosti.
    DELL XPS 1330

Standardní

Citace Původně odeslal archaon
    S reklamaci bot je vzdycky problem… doporucuju nakupovat ve velkejch znackovejch prodejnach (napr. central Nike na Vaclavaku, ja sem si koupil tenisky Pumy na chozeni na Flore v Puma store, po 3 mesicich se mi zevnitr sedrela pata - za tri dny mi zavolali at si prijdu pro penize) nebo aspon u Bati tam mam taky dobry zkusenosti.
    V central nike jsem kupoval ty svoje boty, tak uvidim. O Batovi jsem slysel, ze je to tam bez problemu.
    Case

Member
    Věk
    42
    Vliv
    270

Standardní

Citace Původně odeslal archaon
    V central nike jsem kupoval ty svoje boty, tak uvidim. O Batovi jsem slysel, ze je to tam bez problemu.
    jj to je pravda. Ja jednou reklamoval u Bati boty (NIKE) kde se trosku rozjel sev na jazyku. Vybral jsem si moznost vratit 75% ceny a boty si nechat.
    Mati botky nechala za kilo zasit ze jsem pak ani nepoznal, na ktere z nich to bylo...
    Hromada šrotu...

Standardní Re: Reklamace bot

Koupil jsem si NIKE na basket za 3800, nekdy v breznu, zaruka je 24 mesicu. Dneska jsou ty boty uplne v pr.eli a uz to vidim jak tam prijdu, mesic jim to tam necham, daj mi vyrozumeni z reklamacniho oddeleni, ze jsem si to udelal sam. Co s tim? Kde sehnat nejakyho soudniho znalce? Uz se mi to jednou stalo a mam strach, ze to zitra bude to samy, jenze predtim jsem sel reklamovat boty uz po mesici. Predem diky.

A nekupujte NIKE!!!!!!!
    zalezi jak ses k tomuc hoval, jestli to bylov souladu s navodem a v souladu s obvyklym uzivanim, např. pokud je to určeno jen na tělocvičnu nesmis s tim chodit ven apod...

pokud splnis vsechny podminyk a zachazis s tim obvykle a zaroven nereklamujes pouze obvykle opotrebeni musi ti reklamci prijmout...

pokud shanis soudni znalce, vsichni jsou evidovani na www.justice.cz i podle mest, prijmeni a oboru... samo ze jejich sluzby se plati a zpet ty prachy dostanes jen VELMI NEPRAVDEPODOBNĚ... ale mozne to teoreticky je... zalezi na situaci..

Standardní

Tak se stalo to co jsem cekal, co slo to opravili, ale bubliny(air) jsou neopraveny a v posudku vlastne o tom neni ani zminka. Tak mi ta holka(vedouci ) rekla at dojdu za soudnim znalcem, ze mi to napise a mam se vartit a soudniho znalce mi proplateji a vrati i penize. To je opravde ferovy jednani, vymetou s clovekem vsechno mozny nez vrateji penize ktery z nich stejne dostanu. Fakt parada, ale jsem rad, ze me nezklamali a dopadlo to presne podle ocekavani. Zajimalo kolika reklamaci vyhovej bez soudniho posudku, tipnul bych to na 1% a mozna ani to ne.
    Case

Standardní

Mam dotaz, existuje nejaka zkusebna, kde mi udelaji ten posudek. Na justici jsou soudni znalci, ale pracujou na COI nebo jsou v duchodu tak nevim co s tim.
    Case

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Zeptej se na www.spotrebitele.cz (nevim estli to pisu spravne, viz dulezity sekce) + na mestskych uradech by tusim taky meli mit k dispozici seznamy znalcu.

BTW: Panove, neprobirejte tu laskave jaka znacka bot je lepsi, vyjadrujte se k tematu.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Member Avatar uživatele goodji
    Věk
    53
    Vliv
    278

Standardní

Mě obouval na zimu Baťa. Mám číslo bot 47, neboli "dětské lyže". Tři roky po sobě jsem si u něj koupil začátkem zimy boty, na jaře vyreklamoval a oni mi vrátili peníze.
    Asus A88XM-A, DualCore AMD A4-6300, 4x2GB DDRIII 1600, LCD Acer K272HL, SSD Patriot Blaze 60GB,HDD SAMSUNG F3 500GB

Standardní

[quote="Krimi 2000"]
    Citace Původně odeslal BATMAN
    Koupil jsem adidasky a jsem spokojenej, jsou mekoucky, pevny.
    Mekoucky muzou byt, ale jsem zvedavy, co budes rikat za mesic Jde o to, ze jedině Nike (Air), Asics (Gel) a Reebok (DMX) maji technologie tlumeni, ktere ti zaruci stalost. Ostatni se ti proste seslapou a to co bylo na zacatku krasne mekoucke a hezky tlumilo, tak po nejake dobe bude stale tvrdsi a tvrdsi - proste to slisujes.

A k tomu, ze ti to nejak negativne pusobi na nohu - existuji proste ruzne druhy bot s ruznyma strihama. Neco se da poznat v obchode a neco ne. Ja osobne jsem taky nedavno kupoval boty na basket a doma jsem zjistil (priznavam, ze jsem to mohl zjistit uz v obchode), ze mi nesedi - ze maji klenbu uplne jinde nez ja Tak jsem sel vratit boty, jenze mi nechteli vratit penize mrchy (nas zakaznik <> nas pan), tak jsem si musel vzit jine. Ted uz jsem si dal pozor a dalsi zkousene boty taky neprosly. Az na treti pokus jsem nasel boty, ktere mi sednou.

Koupil jsem si NIKE na basket za 3800, nekdy v breznu, zaruka je 24 mesicu. Dneska jsou ty boty uplne v pr.eli
    Neuvadis co presne sis koupil za boty, ale docela i neverim tomu, ze kdybys hral v hale, tak je mas doniceny. Nepises ani jak, ale rekneme, ze celkove. Ja jsem dostal k basketovym botem (Nike) listek, ze boty nejsou urceny na asfalt, etc. - pouze do haly. Na asfalt jsou urceny boty, kde je to na nich vyslovene uvedeno (street). Mozna si pletes pojmy z dojmy...

A nekupujte NIKE!!!!!!!
    V botech preferuju Nike (i kdyz i tam mam problem si vybrat), mam s nimi dobre zkusenosti.

dustCatcherIII:AMD Barton 1,8GHz(+ArticCooling Silent2 TC rev2),512MB Hynix 400Mhz,IBM 180GXP 120GB,Seagate 40GB,MSI FX5900SP| CyberCase CY-229 (Arctic Fan Pro TC, CoolerMaster Neon LEDTLF-R82,JJ400Wsilent), Soltek KT600-RL| CDburn-DVD LG4520B,noFDD| 17\"LCD Gigabyte DVI| ChiconyKey (obyč tha best),MS IntelliMouseOptical| Hercules Fortissimo III 7.1, Creative Inspire T5400, Koss PortaPro Jr.

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

LOCK, tohle nema vazne cenu. Jak se nosej ktery boty si laskave reste jinde (treba IRC#overclocking).
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání