Citace Původně odeslal Wohmatak
RPM je spatne a spravit to muze akorat urpmi nebo podobne... jinak je naprosto nepouzitelny... v tomhle jasne vede debian (kterej ma zas ale o poznani pomalejsi produkci balicku )

2miki: to, ze sis zvykl na RH neznamena ze jne nejlepsi pro lamy... MDK ma krasne udelane frontendy a velkou podporu, to u RH nehrozi... tak jak uz nekdo rekl, posledni prijatelny RH byl 7.3, zbytek uz je proste balast...

.. na druhou stranu musim uznat, ze Fedora jde spravnym smerem
ja jsem nikdy netvrdil že RH nejlepší.
Jeste mi konkretne vysvetli co je ten balast po RH7.3 To vetšinou pisi lidi co nemaji s RH zadne zkusenosti a rikaji ze jedna pani povidala a tak se presne roznaseji famy. Proc je RH jednou z nejvetsich a nejuznavanejsich linuxovych firem. Asi ne kvuli tomu ze je pouzivam ja nebo co reknu ja nebo ty ,ale stoji za nema vysledky ktere je samy hodnoti. A myslim ze dobre. Problem je v tom ze Deba nebo gento nebo jine kvalitni distribuce nikdo neda na podnikove site a muzou byt sebelepsi. Proste velke firmy nabizeji reseni a to se pocita. Je uplne mimo ze obcas nejaky program nekde zablbne nebo nejake rpm rebeluje a nejde nainstalovat nic neni dokonale ani balickovace jinych distribuci. Sahni si na srdce jestli by si za to svoje tvrzeni dal ruku do ohne. Navic pracujes v linuxu tak mas svobodnou volbu co budes pouzivat. Nemam rad nemistne hrdinske kritiky,kteri vsemu rozumi a vsude byli. Ja jsem s Redhatimi distry a jejimy klony spokojeny. Je fakt že instalace je moloch ale da se ukocirovat kdyz to treba instalujes na nejaky servrik das tam jen to co konkretne chces. Navic nevim jak Vam ale zda se mi ze doba 386/486/pentii1 je uz pryc a hardisky se dnes pouzivaji a pocitaji v radech GB, takze se na nejake misto moc nemusim divat a nainstaluji si co chci a chci vyzkouset. Navic detekce a podpora hardware je vyborna vetsinou vsechno fachci jiz po instalaci bez dalsiho nastavovani.
ps: nejsem placeny firmou RH