Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: ČB obraz na TV rozřešení ?!?

Junior Member Avatar uživatele Jimm
    Vliv
    268

Standardní ČB obraz na TV rozřešení ?!?

Ať čtu jak chcu, nikde jsem nenašel odpověď na můj problém, ani info jak to vlastně je s tím ČB TV-OUTem, takže otázka po stopadesáté.

Proč je obraz na TV ČB i při bootování? (samosebou i v XP!)?
    S-video kabel i TV jsou 100% vpořádku, takže už zbývá jenom ta grafika, takže jde grafika (ČB obraz na TV-OUTu) vyreklamovat?

TV-OUT mi jede barevně (přes S-video) třeba 15min., pak se grafika přepne na ČB obraz. Po restartu a vypnutí PC už jede zase barevně, ale jenom určitou dobu, pak se opět přepne. Někdy se stane, že se grafárna přepne na ČB už při bootování, takže driver nebo win asi sotva!!!

Jimm
    Intel P4 XEON 2x 2,4 GHz | 512MB ECC DDR | UW 320 SCSI RAID 800GB | 19" LCD Fujitsu Siemens | DVD-RW NEC | DVD-RW Lite-On | AQUA COOLING |
    CANON 400D + BG-E3| Canon Speedlite 420EX |Tokina SD 12-24/F4 IF DX AT-X PRO | Sigma 24-70/2,8 EX DG ASPH IF Macro | Canon 70-300/F4-5.6 II USM | Manfrotto 055B + Manfrotto 141RC |

Standardní

prekontroloval bych si kabely

pokud je to barevne uplne ciste a pak to preskoci do cisteho CB tak je to pravdepodobne ten kablik

pokud to jede CB ciste ale barevne to neno ono tak je to spatnej format (PAL/SECAM/NTFS ...) prekontrolovat TV - jestli ma zapnuty vstup SVIDEO (SVHS) tzn oddelena barevna a jasova slozka

Takze zkontroluj jestli je karta spravne fyzicky PAL (ne ovladac) ... zjisti ti to nejak flashovaci program nebo neco co cte primo bios GK a ne popis co najdou ovladace

pokud je to az sem v poradku tak vyreklamovat

Junior Member Avatar uživatele Jimm
    Vliv
    268

Standardní

Barevnej obraz je naprosto super, stejne tak i ten cernobilej. Kablik je novej a urcite dobrej. To same to dela i kdyz to je pripojeno pres klasickej cinch do video in na TV ( S-video i k.video je zapojeny dobre, pri spatne prepnutej TV je obraz barevne rozladenej).

Jimm
    Intel P4 XEON 2x 2,4 GHz | 512MB ECC DDR | UW 320 SCSI RAID 800GB | 19" LCD Fujitsu Siemens | DVD-RW NEC | DVD-RW Lite-On | AQUA COOLING |
    CANON 400D + BG-E3| Canon Speedlite 420EX |Tokina SD 12-24/F4 IF DX AT-X PRO | Sigma 24-70/2,8 EX DG ASPH IF Macro | Canon 70-300/F4-5.6 II USM | Manfrotto 055B + Manfrotto 141RC |

Standardní

tak reklamace ...
    mozna to jeste pokud mozno vyzkouset na jinym pocitaci s jinou TV s jinyma kabelama ...

Standardní Re: ČB obraz na TV rozřešení ?!?

Citace Původně odeslal Jimm
    Ať čtu jak chcu, nikde jsem nenašel odpověď na můj problém, ani info jak to vlastně je s tím ČB TV-OUTem, takže otázka po stopadesáté.

Proč je obraz na TV ČB i při bootování? (samosebou i v XP!)?
    S-video kabel i TV jsou 100% vpořádku, takže už zbývá jenom ta grafika, takže jde grafika (ČB obraz na TV-OUTu) vyreklamovat?

TV-OUT mi jede barevně (přes S-video) třeba 15min., pak se grafika přepne na ČB obraz. Po restartu a vypnutí PC už jede zase barevně, ale jenom určitou dobu, pak se opět přepne. Někdy se stane, že se grafárna přepne na ČB už při bootování, takže driver nebo win asi sotva!!!

Jimm
    Zkoušel jsi přepínat AV kanály na TV?
    Na Panasoniku mi to šlo taky jen ČB, ale po přepnutí na jiný AV kanal mi to jelo v barvách.
    AMD XP1700+ rev. B0 @2GHz (10x200MHz, 1,65V Vcor); 512 MB(2x256) SDRAM OCZ Dual PC3200(6,3,3,2); AN7 rev. 1.0 ; MAXTRO 30G 7200; LEADTEK A350 128MB 390/700@485/900; 17\" ADI GT56;SoundStorm + Itrug 330; DVD a CD-RW TEAC, Fortron 300W

Member
    Vliv
    281

Standardní Re: ČB obraz na TV rozřešení ?!?

Citace Původně odeslal TOMVER
    Zkoušel jsi přepínat AV kanály na TV?
    Na Panasoniku mi to šlo taky jen ČB, ale po přepnutí na jiný AV kanal mi to jelo v barvách.
    JJ, na to by se taky nemělo zapomínat
    Under rekonstruction....

Standardní

Mám Ati 9600pro a tv-out mi jede pouze černobíle.
    Zkoušel jsem různé kabely, s-video i kompozitní a žádný výsledek.
    Možná,že mám už moc starou televizi,ale zaráží mě to,když si vzpomenu,jak jsem na stejnou televizi vyvedl video s geforce 2mx 400 zcela bez problémů. Výstup Ati jsem zkoušel napojit také první na dvě různá videa a potom teprve z videa do televize ,ale pořád nic.I když se zdálo,že u jednoho videa se chytá barva aspoň na půl sekundy.
    Jsem prostě zklamaný a tak mi poraďte ,jestli bych uspěl u reklamace.

PS:Na Ati mám výstup nastaven na PAL.

Member
    Vliv
    281

Standardní

Jestli máš starou TV tak ti pravděpodobně nepodporuje S-video. V tom případě to vždycky jede jenom černobíle.
    U ostrého ČB obrazu to vždy znamená, že tam nejde jedna obrazová složka.

Nicméně přes cincch nebo přepájenou redukci do SCARTu to barevně musí jet i u televize bez S-videa.
    Asi máš něco špatně nastavené (v případě cinche). Pohrej si s nastavením v ovladačích.
    Under rekonstruction....

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání