Citace Původně odeslal Maaarty
Citace Původně odeslal Chihuri
Citace Původně odeslal Maaarty
aby tady nebyla sama chvala, tak mam jednu rozporuplnou zkusenost s CS2

... chtel jsem si poridit AC Copper Silent 2 rev2 TC misto Slim Silent Pro, kterej mam ted, ale jsem rad, ze jsem to neudelal. Mel jsem totiz moznost si ho vyzkouset a byl o 3°C horsi nez muj ... podle mych testu rozhodne neni lepsi nez Slim Silent Pro, coz jsem si az doted myslel

abych nechal nejaky prostor objektivite musim rict, ze muj Slim je prebrousenej a ten CS2 nebyl, ale presto jsem od nej cekal daleko vic
Pasta stejna, system stejnej, proste jsem jenom prohodil chladice a vysledky jsou, alepon pro me jasne
a prave proto,ze si ho nemel vylapovanej,tak je absolutne nemuzes porovnavat....
a ten CS2 rev 2 je lepsi a tissi,ale leibi se mi,zes to blbe otestoval a jeste ses s tim spokojenej
ja se s Tebou hadat nebudu ... hrozne se mi libi jak uznavas ostatni nazory

tys oba chladice zkousel jako ja
a najdi si ve slovniku co je to lapovani, kdyz to nevis
ja se taky hadat nebudu, ostatni nazory uznavam jenom kdyz to muze bejt pravda....
ze nemuzes porovnavat toho Slima s CS2, kdyz ma na spodku dulek,za tim si stojim... je klidne mozny,ze byl ten slim lepsi nez cs2, tak jak je z vyroby... ale po upravach je CS2 lepsi nez slim,hluk (CS2 ma lepsi loziska - samozrejme ten hluk je subjektivni,ale nic na 2k ot. neni tichy a ani pomalu nejsou slyset loziska... to chce aspon 1k)i teplota..
ver si tomu nebo ne,presvedcovat te nebudu a ani nechci. Je to tvoje vec.

Podle me je lapovani zarovnavani nejakejch ploch aby na sebe pak pekne sedly...
Takze me pls pocti svymi zajiste sqvjelymi vedomostmi a vysvetli mi to...