Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Problem se SB Live! ("zadrhavani")

Standardní Problem se SB Live! ("zadrhavani")

Ahojda, mam tuhle zvukovku na Epox 8KRA3+, pouzivam WIndowsXP a mam takovej problem, ze kdyz mi hraje zvuk, tak se jakoby porad zadrhava (nejen zvuk, ale i cely PC). Jakmile ale treba pohnu myskou, nebo tuknu do klavesnice, tak se to zase rozjede a je to na chvili ok. Staci i chvilku pockat a zase se rozjede. Zkousel jsem ruzny drivery, ale nepomaha to. Ale kdyz treba ten driver nekolikrat preinstaluju, nahazim tam stary, originalni a zase zpatky novej tak se to nekdy hodi do kupy a potom to zase hraje. Tuhle zvukovku jsem mel v P200 a Celeronu 700MHz, ale s timhle problemem jsem se jeste nesetkal. FSB jedu na 166MHz, takze PCI je klasickych 33MHz. Nevi nekdo, co s tim? Diky!
    Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)

Member mince
    Vliv
    267

Standardní

jestli to neni treba pameti,zkus ji otestovat.

Standardní

To myslim ze ne, protoze jsem ji nastavoval nejhorsi casovani a pres noc jel Memtest a pres den Goldmem a bez jediny chybicky i na nejlepsim casovani. A dela to jenom, kdyz se prehrava zvuk, podle mne bude problem v nejaky ty latenci, ale vazne nevim...
    Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)

Member mince
    Vliv
    267

Standardní

zkus treba nainstalovat kxproject ovladace na asio a pohrati si snimi.

Standardní

kX ovladace jsem uz tusim mel a tam to myslim nezlobilo, jsou super (btw clanek na mych www ), ale vadi mi tam absence EAXu. Ja vim, je to ptakovina, ale mne se to libi

Standardní

Ale kdyz tam necham orig. windows ovladace, tak to funguje. Zrejme nejaka softwarová nekompatibila? Nestalo se tohle nekomu

Standardní Re: Problem se SB Live! ("zadrhavani")

Citace Původně odeslal IntEx
    Ahojda, mam tuhle zvukovku na Epox 8KRA3+, pouzivam WIndowsXP a mam takovej problem, ze kdyz mi hraje zvuk, tak se jakoby porad zadrhava (nejen zvuk, ale i cely PC). Jakmile ale treba pohnu myskou, nebo tuknu do klavesnice, tak se to zase rozjede a je to na chvili ok. Staci i chvilku pockat a zase se rozjede. Zkousel jsem ruzny drivery, ale nepomaha to. Ale kdyz treba ten driver nekolikrat preinstaluju, nahazim tam stary, originalni a zase zpatky novej tak se to nekdy hodi do kupy a potom to zase hraje. Tuhle zvukovku jsem mel v P200 a Celeronu 700MHz, ale s timhle problemem jsem se jeste nesetkal. FSB jedu na 166MHz, takze PCI je klasickych 33MHz. Nevi nekdo, co s tim? Diky!
    Já vím akorát tolik, že když jsem instaloval XP tak jsem tam SB Live! nemohl ani nainstalovat do systému, jako ovladače. Když jsem nainstaloval Win XP SP1, je to úplně v poho...
    Takže pokud nemáš XP SP1, tak zkus nějaký jiný OS...

Senior Member Avatar uživatele svaca
    Věk
    48
    Vliv
    305

Standardní

Zkousel´s jiny PCI slot ?
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání