Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: building custom AL case...

Standardní building custom AL case...

Po zhlednuti stovek typu kejsu mi doslo (ze bych byl sam?), ze mi nevyhovuje ani jeden (at uz po designove nebo funkcni strance) a to me donutilo zacit planovat vlastni case. Sehnal jsem snad vsechny mozny rozmery komponent (formfactors.org), ale porad postradam rozmery agp a pci karet, rozestupy mezi dirama na jejich zasroubovani atd. (nechce se mi rozebirat bednu a pak merit pravitkem). Taky jeste nemam jasno v jaky poloze budu mit uchyceny harddisky - myslim ze disku je to jedno, ne? Vnitrni kostra a plast bude z 3mm hliniku, nektery veci z 1mm (zaslepky, zadni a predni panel - proste vsechny slozitejsi soucastky co se s nejvetsi pravdepodobnosti budou muset vyrezat plazmou => Dudu mam pro tebe kseft) ale mozna ze bych predek nechal z 3mm protoze kdyz do nej treba kopnu tak aby se neohnul... Jeste shanim nejaky hlinikovy profily, ale nevim kde je koupit (zatim to ma cas, ostatne jako vse). Kazdopadne bych se zeptal nekoho, kdo ma se stavbou AL kejsu vetsi zkusenosti, popr. poradte jaky tloustky mam pouzit, na co si dat pozor, jestli je lepsi nejdriv rezat a potom ohybat nebo opacne. Jeste musim vymyslet nejakej oteviraci mechanismus na bocnice, protoze na tom kejsu nesmi bejt videt zadnej sroubecek (vzadu povoleno max. 12 "thumbscrews" nebo spis nejaky plastovy "cvakatka")!
    btw co rikate na fany NOISEBLOCKER (myslim ty nejtissi 12 & 8cm)
    X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ Asus M3N-HT ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ Cavalier 3 ■ Eizo + Samsung
    UMPC @ 1.2GHz - 1.6GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 721g ■
    Snow Leopard 10.6.6

Standardní

Můžu ti přes tyden zmeřit širku mojich AL plechu na original Al casu .... ( musim pučit v práci šupléru) ty tři mm se mi zda dost ......

jinak ja mam hdd polozeny na stojato ( 90 stupnu pootočeno proti normalu --- v podelny ose ) a mam tam i plech kterej je postavi na normal zajima me zda jim ta poloha nevadi )

mam Lian LI PC 60 ( koupeno v SWS)

http://www.lian-li.com/product.php?a...a8d01e9bd82756

myslim ze ten case je fakt v klidu dlouho se ho vybiral + pár úprav a je dokonalej

Standardní

jj, kdyz na me nezapomenes tak to zmer...
    me se libi lian PC-6070 (designove) nebo PC-6077 - ten ma super "interier" a hlavne suplik jak na zdroj tak na mb + karty (kejs bez supliku uz nikdy nechci)
    X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ Asus M3N-HT ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ Cavalier 3 ■ Eizo + Samsung
    Snow Leopard 10.6.6

Standardní

jj ten suplik je fakt super

me stvou cases s dverma furt je otvirat a zavirat ble

ten druhej je stejnej jako PC 60 jen muzes menit kde budou hdd

jinak stejny jako PC60 ale zase PC 60 ma lepsi ten box na HDD

jasnacak do patku to zmerim kde jaky plechy mam

kup lian LI a mas po starostech

Standardní

Citace Původně odeslal NUGGET**
    kup lian LI a mas po starostech
    ...lian-li (i coolermaster) jsou perfektni, ale ten design je strasnej a i chlazeni mam vymysleny trochu jinak - samozrejme lip
    dneska zkusim dodelat nakej prototyp a hodim sem foto
    Snow Leopard 10.6.6

Standardní

design PC 60 je hooodne v klidu

oki budu se tesit

Standardní

design PC 60 je hooodne v klidu

oki budu se tesit
    PC60 je podle me takovej neutral, jak sem uz psal 6070 je v klidu - ale to se tady muzem hadat do nekonecna - proste kazdymu se libi neco jinyho. ja musim mit bednu, ktera vzbuzu je dojem i ve vypnutym stavu
    Snow Leopard 10.6.6

Standardní

Ten case lian-li není špatný na sériovou výrobu, prostě takové "kliďánko"... trošku jemně modnout a ok
    DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

Standardní

ten 6077 je fajn me se ale nelibyl

ten PC60 je fakt super sice design je obic (ale za tento rok sem vystridal 6 casu ) a tento je prvni co mi vyhovuje ( zadny dvirka, dobrej pristup na hdd dobra sirka, skvela manipulace MB+ suplik na to, jen este vyriznu jednu diru na vetrak na zadni sranu mozna udelam okno a jinac neni co resit )

fakt uz nevim jak jinak ten case modovat

Standardní

jasnacak do patku to zmerim kde jaky plechy mam
    ...tak co uz jsi mi to zmeril? jde mi hlavne o tloustku toho zadniho plechu kam se prisroubovavji karty.
    Snow Leopard 10.6.6

Standardní

kua este nemam supleru tento tyden to bude uz ale fakt

Standardní

kua este nemam supleru tento tyden to bude uz ale fakt
    ok, nespecham, ale staci mi to zmerit pravitkem
    btw co ta deska?
    Snow Leopard 10.6.6

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání