Čau tak a jsem zoufalý už 2h se snažím instalovat Lin, ale to nahrání balíčku z diskety vůbec nijak nefunguje a přitom příkaz je dobře dokonce ani při "linux defcfg=floppy" to nešlo, ale já chci nahrát balíky v textovém režimu, protože mi intslace v graf.režim. padne na instalaci NVIDIA ovladačů (s tím nemáte náhodou zkušenosti?) Nikde jsem ani nevybíral že je chci instalovat a jsou tam. No je pravda, že je to potom takový lepší když tam jsou, ale klidně bych je mohl doinstalovat pozděj! V textovym režimu se to naistaluje a je je to OK. Ale nemůžu si tam ani vybrat jaký balíky chci, protože tam jsou rozházený podle abecedy a ani nemaj popis nebo zařazení do sekce, takže fakt nevím co naistalovat a co ne. Zkoušel jsem i naistalovat jen Lin a grafickej režim, ale to mi potom když jsem chtěl zbytek doinstalovat z Lin nedává programy do nabídky a dokonce jsem tam nenašel ani konzili (tu nevím jak zpustit) Ještě jednou upozorňuji že jsem zkoušel i text defcfg=floppy a různý modifikace bez i s uvozovek! Nevím jak dál a to mne lin docela bavil!