Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Sekanie videa a hudby

Standardní Sekanie videa a hudby

Mam naistalovany mandrake 9.1 pri pozrani filmu z cd mi seka video, pri pocuvani hudby z cd mi trha hudba,, nevite poradit ako to odstranim?
    procák Duron 1.1 Ghz @1.2 - zmrd viacej nechce,Asus A7N8X-X nForce2 400 Rev. 2, 512 DDR 400MHz AM1, disk WD 40 Gb 5400 rpm, Sparkle GeForce FX 5200 128 MB, SB LIVE! 1024, Teac 40x, 30 cm Cool Blue katoda, 2x8cm fan + 1x8cm + 1x6cm fan + regulátor

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

nj, to je tezky, kdyz nenapises cim to prehravas, jaky ovladace mas na audio ...

Jestli mplayer, vrele doporucuju ho pekne prekompajlit s maximalni optimalizaci pro tvuj CPU, je to hodne znat.

Standardní

Hodne zalezi na grafice, na zvukovce, na DMA atd... Zkus si pohrat s vystupnima pluginama v mplayeru.
    Jinak tenhle dotaz tady uz byl snad milionkrat, doporucuju tlacitko Search
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Standardní

pouzivam to co je v mandrake ten prehravac, ten mplayer mam stiahnuty len tak kompilacia mi nejak nejde Na zvukovgu mam ovladac tiez z mandrake nic som neisntaloval, pretoze to neviem este.. Som ja lama, ja viem
    procák Duron 1.1 Ghz @1.2 - zmrd viacej nechce,Asus A7N8X-X nForce2 400 Rev. 2, 512 DDR 400MHz AM1, disk WD 40 Gb 5400 rpm, Sparkle GeForce FX 5200 128 MB, SB LIVE! 1024, Teac 40x, 30 cm Cool Blue katoda, 2x8cm fan + 1x8cm + 1x6cm fan + regulátor

Standardní

Ve FAQ je navod, podle neho jsem Mplayer prekompiloval v pohode

Mam taky MDK 9.1

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

rekl bych, ze problem bude v male cache pri prehravani z CDcka... mne se taky skubou DVDcka standartne... staci pridat trochu cache a jede to jak vino...
    jak to ovsem udelat v totemu to nevim

Member
    Vliv
    268

Standardní

Pokud by si fakt nevedel jak to zkompilovat tak staci zadat tyto tri prikazy do shellu v adresari se zdrojakama mplayeru a trochu si pockat
    ./configure --enable-gui
    make
    make install

a vse by melo byt v poradku.
    Jo a taky nezapomen hodit nejake ty skiny do /home/sheppard/.mplayer(hadam). Bez toho nepojede gui. IMHO je lepsi konzolova verze(hlavne stabilnejsi)
    Mplayer ruleeeeeeeeeeeez.
    Python: executable pseudo-code; Perl: executable line noise

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání