Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: MSI K7N2 Delta

Standardní MSI K7N2 Delta

Mám malinkatý problém. Jak u této desky nastavit nižší hodnoty multiplikátoru. Kontrétněji: Mohu nastavovat multi od 6,5x-13x, ale tato hodnota je automaticky násobená dvojkou. Čili když nastavím třeba 6,5x, tak je výsledná hodnota 13xFSB. Dá se nějak vypnout to násobení 2xmulti?

Standardní

Tak všeobecně, určitě jste se už setkali s tím, že se dá měnit horní a dolní hranice násobení. Mě jenom zajímá kde?

Standardní

Moc dobre nechapu, jak se ti muzou nasobit nasobice.

2400+ ma default nasobic 15, pokud vim. Uz si nepamatuju, jaky rozsah je pro zamcenou 2400+ bez uprav dostupny. Mam zadratovany socket a v BIOSu mam rozsah 7-13.

Jak mas pretocenou tu 2400+? Pres FSB?

Pokud chces taktovat pomoci nasobicu, musis mit odemceny procesor. Zpusobu je vice. Staci pohledat ve foru AMD.
    MSI K7N2 Delta-L (BIOS V5.2), AMD AthlonXP 2600+ (12,5x166), 2x512MB DDR400, Hercules 3D Prophet 9800@pro

Standardní

Mám tu samou desku, nastavím 7 a mám 7 žádné násobení 2x. Mám, ale jiný problém viz. můj dnešní príspěvek.

Standardní

...ono mu ide o spristupnenie standardnej sady nasobicov v BIOSe na tej doske od MSI //kedze ma XP2400+ ktora ma multiplikator 15x cize v hornej sade//

EDIT: Sailor, tak mu napis ako to mas zadratovane a je to vybavene
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

MSI K7N2 Delta-L (BIOS V5.2), AMD AthlonXP 2600+ (12,5x166), 2x512MB DDR400, Hercules 3D Prophet 9800@pro

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání