Chtěl bych se zeptat jak vůbec toto používat a co to podporuje já to zkoušel příkazem wine program.exe a nějak to nešlo!
Chtěl bych se zeptat jak vůbec toto používat a co to podporuje já to zkoušel příkazem wine program.exe a nějak to nešlo!
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
Musis si to nejdriv nastavit= hlavne mu rict, ktery casti disku ma pouzit jako wokeni disky + pripadne nastavit ktery dll ma pouzit primo z woken = nekde je z woken vygrabnout. Precti si manual.
Napr CZDC++ do jisty verze (ted nevim do jaky) pod tim fungovalo vpohode. Tejka to chce nejspis naky dalsi dll a paac nevim jaky, tak uz mi to nejede. Win/total cmd pod wine funguje vpohode vcetne ftp.
Tot vse co sem testoval, nejak to na nic nepotrebuju, 90% games pod tim stejne nepojede jak by melo a za zbytek je primo pro linuch milion nahrad.
Jakej manual myslíš LDP? A kde ho sehnat (nemyslím kde sehnat LDP!)?
Nejlepsi utilitka je na to "winesetuptk", je to pekny prehledny pruvodce, wine pak funguje bez problemu.
In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened
A kde ho sebrat?
"Na netu." Kde jinde? OMG, stahni si balicek ke sve distribuci nebo co pouzivas! Nebo si to zkompiluj. To uz je tvoje vec...
In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened
Jak připojit registr ve Win?
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)