Mam naistalovany mandrake 9.1 pri pozrani filmu z cd mi seka video, pri pocuvani hudby z cd mi trha hudba,, nevite poradit ako to odstranim?![]()
Mam naistalovany mandrake 9.1 pri pozrani filmu z cd mi seka video, pri pocuvani hudby z cd mi trha hudba,, nevite poradit ako to odstranim?![]()
procák Duron 1.1 Ghz @1.2 - zmrd viacej nechce,Asus A7N8X-X nForce2 400 Rev. 2, 512 DDR 400MHz AM1, disk WD 40 Gb 5400 rpm, Sparkle GeForce FX 5200 128 MB, SB LIVE! 1024, Teac 40x, 30 cm Cool Blue katoda, 2x8cm fan + 1x8cm + 1x6cm fan + regulátor
nj, to je tezky, kdyz nenapises cim to prehravas, jaky ovladace mas na audio ...
Jestli mplayer, vrele doporucuju ho pekne prekompajlit s maximalni optimalizaci pro tvuj CPU, je to hodne znat.
Hodne zalezi na grafice, na zvukovce, na DMA atd... Zkus si pohrat s vystupnima pluginama v mplayeru.
Jinak tenhle dotaz tady uz byl snad milionkrat, doporucuju tlacitko Search
In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened
pouzivam to co je v mandrake ten prehravac, ten mplayer mam stiahnuty len tak kompilacia mi nejak nejdeNa zvukovgu mam ovladac tiez z mandrake nic som neisntaloval, pretoze to neviem este.. Som ja lama, ja viem
![]()
procák Duron 1.1 Ghz @1.2 - zmrd viacej nechce,Asus A7N8X-X nForce2 400 Rev. 2, 512 DDR 400MHz AM1, disk WD 40 Gb 5400 rpm, Sparkle GeForce FX 5200 128 MB, SB LIVE! 1024, Teac 40x, 30 cm Cool Blue katoda, 2x8cm fan + 1x8cm + 1x6cm fan + regulátor
Ve FAQ je navod, podle neho jsem Mplayer prekompiloval v pohode![]()
Mam taky MDK 9.1![]()
rekl bych, ze problem bude v male cache pri prehravani z CDcka... mne se taky skubou DVDcka standartne... staci pridat trochu cache a jede to jak vino...
jak to ovsem udelat v totemu to nevim
Pokud by si fakt nevedel jak to zkompilovat tak staci zadat tyto tri prikazy do shellu v adresari se zdrojakama mplayeru a trochu si pockat![]()
./configure --enable-gui
make
make install
a vse by melo byt v poradku.
Jo a taky nezapomen hodit nejake ty skiny do /home/sheppard/.mplayer(hadam). Bez toho nepojede gui. IMHO je lepsi konzolova verze(hlavne stabilnejsi)
Mplayer ruleeeeeeeeeeeez.
Python: executable pseudo-code; Perl: executable line noise
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)