Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: SB live vs Audigy 2 + dalsi otazky

Standardní SB live vs Audigy 2 + dalsi otazky

Ahoj,

1) rad bych se zeptal zaprve jestli je rozdil v kvalite zvuku mezi SB live a Audigy 2. Pri poslechu mp3 ? Pri poslechu wavu nebo pousteni dvd ?

2) je podle vas ke kompu lepsi kvalitni stereo nebo 5.1 za stejnou cenu jako ono stereo ? nechybi pak u sterea basy ?

3) jak kodovat mp3 aby vysledek byl kvalitni ? doporucuje se co jsem slysel 192 neceho (neznam jednotky ) Rad bych dosahnul co nejvetsi kvality ale aby to zaroven bylo preci jen mensi nez wav. Take se rika ze formaty napriklad od ms jsou pri stejne velikosti kvalitnejsi, je na tom neco ?

4) muzete doporucit naky obchod v praze kde maji za slusnou cenu repraky a nechaj to cloveka ozkouset ? samozrejme datarty jsou vsude ale dal bych prednost spise specializovane prodejne nekde zvlast.

diky moc za odpovedi, jen upozornuju ze se v tom opravdu nevyznam a jedine co vim ze moje 5.1 home theatre od geniusu + SB live 5.1 mi prijdou nedostatecne a chtel bych investovat kolem 20 K. Vim ze to nestaci na zadnou extra kvalitu ale preci jen doufam v zlepseni.

Member mince
    Vliv
    267

Standardní

audigy ma pry lepsi prevodnik(24/96tvrdi to creative=zvasty),takze ji vyuzijes na dvd.mp3 192kbit je min kvalita,samozr.cim vis tim kval.dobry format je ogg.repro na hudbu kup nejake sloupy nebo regalove,nejlepe aktivni monitory.na hudbu zvukarnu kup nejlepe nejaky terratec2496 nebo audiophile,bohuzel cena nad 5L.inac mrkni po threadech.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání