bola vydana nejaka kniha k distribucii woody ?
nasiel som akurat k dodavke 8cd prirucku....
wana
bola vydana nejaka kniha k distribucii woody ?
nasiel som akurat k dodavke 8cd prirucku....
wana
K samotne distribuci samozrejme nic nedostanes, debian neni jako SUSE ci Mandrake, je to o necem jinem. Jedine od treti strany. Pokud ti nevadi anglictina, pak na debian.org najdes urcite nejake prirucky v pdfku.
Python: executable pseudo-code; Perl: executable line noise
no prave ze by som chcel nieco v kniznej podobe pretoze teraz nebudem mat 2 tyzdne pristup ku kompu tak by som sa aspon nenudil....
a tie pdf nemam kde vytlacit....
ale nieco som o debianovy nasiel ale z roku 1999
Learning Debian GNU/Linux
By Bill McCarty
[/b]
Myslim ze pokud si koupis nejakou knizku o linuxu obecne, tak neudelas chybu. Kniky o jednotlivych distribucich nebyvaji vetsinou moc zajimave, protoze popisuji vetsinou pouze odlisnosti od ostatnich. Debian se od ostatnich lisi vlastne pouze balickovacim systemem a konfiguracnimi programy.Původně odeslal soltes
Python: executable pseudo-code; Perl: executable line noise
Doporučuju knihu Používáme Linux od nakladatelství O'reily, je tam psáno o Linuxu všeobecně a je tam i vcelku podrobně vyhrazená rubrika o balíčkovacím systému Debianu (dpkg a atp).
A to samé i nastavování, je to psáno nejdříve všeobecně, a na konci je poznámka typu: Pokud máte Debian, tak to musíte ....
Takže ji směle doporučuju.
Nekde jsem videl knihu, ktera ucila administraci SUSE, RedHatu a Debiana, mrknu se kde to je a dam sem link
Nemuzu to nikde najit![]()
Videl jsem to asi nekde v katalogu a bylo to teprve v priprave...
Ale prej to kladne hodnotil samotny LINUS TOVARDS
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)