Stránka 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Výsledky 26 až 50 z 71

Téma: VGA LEADTEK Winfast A360 TD 128MB TV, DVI - nemate to nekdo

Standardní

Chlapy ja tomu fakt nemužu uvěřit jak někdo keca.Vité proč.Je to asi tim,že Leadtek A360 je uplně nová karta a prodavat ji budou až 18 prosince.To by mě zajimalo kdes ji sehnal?

Standardní Re: ...

Citace Původně odeslal Opat
    no se ztartu jsem ji jen upravil na
    524/552 a zatim pohoda ale dla jsem se jeste nedostal zkousim prijit na to kde je chyba ( v manualu je takvej hezkej OBRAZEK kde je videt telota cipu atd. ale nejak to nemohu nalezt (( a co se tice testu dam sem pak vedet
    ---->> ma ji tu nekdo krom me ?
    Viš co je nejlepši?Jak znam různé charakteristiky na tuto kartu tak ji zatim nikdo nedokazal přetaktovat vic než 494,ale ty jsi dokazal dokonce 524 .Fakt machr.Pověz mi jak jsi to udělal?

Citace Původně odeslal Klintis
    524/552 a zatim pohoda ale dla jsem se jeste nedostal zkousim prijit na to kde je chyba ( v manualu je takvej hezkej OBRAZEK kde je videt telota cipu atd. ale nejak to nemohu nalezt (( a co se tice testu dam sem pak vedet
    Viš co je nejlepši?Jak znam různé charakteristiky na tuto kartu tak ji zatim nikdo nedokazal přetaktovat vic než 494,ale ty jsi dokazal dokonce 524 .Fakt machr.Pověz mi jak jsi to udělal?
    Kdyz maj v CC napsano ze karta bude 18.12. neznamena to, ze karta bude mit v ten den ceskou "premieru" .

Standardní ..

No jestli je napsano v CC ze karta pd - LEADTEK * WinFast A360 TD -
    Bude az 18.12. tak to asi jo co ..? je divne ze ja ji mam doma ) to bude tim ze nanekupuju u CC ( ale primo ve velkoobchode ... no nic tes se na ni je v pohode
    PS: * CC * neni pupek Sveta

Omlouvam se sekl jsme se v cisle hluboka OMLUVA ! jsem lama

Standardní

Tak se omlouvam,ale ja jsem viděl v několika obchodech jak ji začnou prodavat až 18 prosince a ztoho jsem to usoudil.V SoftComu mě bylo řečeno,že to taky budou mit až 18 a kamoš který děla v jednom velkoobchodu mi to taky řekl.Fakt sory.

Standardní

Tak se omlouvam,ale ja jsem viděl v několika obchodech jak ji začnou prodavat až 18 prosince a ztoho jsem to usoudil.V SoftComu mě bylo řečeno,že to taky budou mit až 18 a kamoš který děla v jednom velkoobchodu mi to taky řekl.Fakt sory.
    nemusis se omlouvat neni zac ze
    Ja koukal na recenzi na PCtuningu a vcelku me padla do noty kouknul jsme do ceniku a obednal samozrejme ze ji take jeste nemeli kdyz jsem ji obednaval, ale mam ji presne od 04.12.2003 prislo jich pouze 20 a 2 kusy sli pro me pak uz zase nebyli. Proto ji mam..
    Jinak jak jsi psal ze na * CC * ji maji mit 18.12. tak mam dojem ze ji meli mit uz 10.12. ?nebo ne.. on je obcas problem kdyz chce nekdo napsat ze uz neco ma ale boohuzel to maji jen na obrazku ale skladem ne a kdyz jim reknou v nakupu - ano bude 10.12. tak to tam hned napisou aby byly prvni kdo ji jako ma ale ouha ona najednu neni a je to v PRD..... a to myslim neni pripad jen * CC * proto ja zakaznikum neslibuji nic dopredu co se tice novinek veci dopredu nerad pak vypadam jak blbec a nespolehlive...
    viz: pripad z * CC * ma osobni zkusenost : potreboval jsem neco rychle a nemohl jsme zajem do velkoobch. a nejblize byl CC tak se koknu na tet a ano maj to tam poslednich par kusu rikam si ok volam ano mame prijedte si tak jedu jsem tam za 15.min ----> a nic (( bohuzel omlouvame se ale neni to skladem a jak to..nevim ( tot vse prototo nemam rad urcite veci.. nic proti tem kteri jsou s * CC * spokojeni...

Standardní

Já na ní už čekám druhej tejden.Mám ji objednanou v Losanu a dodavatel má trochu problémi s dodávkama.......je to novinka a ještě ke všemu budou vánoce.....
    Intel Pentium D 805
    AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
    Leadtek FX 5700

Standardní

Citace Původně odeslal Xfantasy
    Já na ní už čekám druhej tejden.Mám ji objednanou v Losanu a dodavatel má trochu problémi s dodávkama.......je to novinka a ještě ke všemu budou vánoce.....
    -----------
    Kdybych te znal drive mohli jsem neco dohodnout meli jich 20( mohl jsem vzit i pro tebe
    Jak jsem psal jsem sni spokojenej nez me zase popadne amok a koupim neco neveho jen co me mrzi lehce tak ten Tv vystup (

Standardní

nemusis se omlouvat neni zac ze
    Ja koukal na recenzi na PCtuningu a vcelku me padla do noty kouknul jsme do ceniku a obednal samozrejme ze ji take jeste nemeli kdyz jsem ji obednaval, ale mam ji presne od 04.12.2003 prislo jich pouze 20 a 2 kusy sli pro me pak uz zase nebyli. Proto ji mam..
    Jinak jak jsi psal ze na * CC * ji maji mit 18.12. tak mam dojem ze ji meli mit uz 10.12. ?nebo ne.. on je obcas problem kdyz chce nekdo napsat ze uz neco ma ale boohuzel to maji jen na obrazku ale skladem ne a kdyz jim reknou v nakupu - ano bude 10.12. tak to tam hned napisou aby byly prvni kdo ji jako ma ale ouha ona najednu neni a je to v PRD..... a to myslim neni pripad jen * CC * proto ja zakaznikum neslibuji nic dopredu co se tice novinek veci dopredu nerad pak vypadam jak blbec a nespolehlive...
    viz: pripad z * CC * ma osobni zkusenost : potreboval jsem neco rychle a nemohl jsme zajem do velkoobch. a nejblize byl CC tak se koknu na tet a ano maj to tam poslednich par kusu rikam si ok volam ano mame prijedte si tak jedu jsem tam za 15.min ----> a nic (( bohuzel omlouvame se ale neni to skladem a jak to..nevim ( tot vse prototo nemam rad urcite veci.. nic proti tem kteri jsou s * CC * spokojeni...
    AMD Thoroughbred 2600+@2260MHz (12,5*180) 1,725V || Arctic Cooper Silent 2 TC 52-55°C || MSI KT4V-L VIA KT400 || Maxtor 160GB 8MB || OEM 512MB DDR400MHz cl2,5@360MHz || Leadtek GF FX 5700 128MB 128bit @470/670 || CD-ROM Asus 52x

Standardní

fuck...
    doufam ze toho 18yho pride... uz se na ni teshim
    AMD Thoroughbred 2600+@2260MHz (12,5*180) 1,725V || Arctic Cooper Silent 2 TC 52-55°C || MSI KT4V-L VIA KT400 || Maxtor 160GB 8MB || OEM 512MB DDR400MHz cl2,5@360MHz || Leadtek GF FX 5700 128MB 128bit @470/670 || CD-ROM Asus 52x

Standardní

Zrovna mi psali z Losanu že by jí měli zítra mít na prodejně........
    Těšim se jak malej kluk
    Intel Pentium D 805
    Leadtek FX 5700

Standardní

Zrovna mi psali z Losanu že by jí měli zítra mít na prodejně........
    Těšim se jak malej kluk
    a za kolik ji mash?

Standardní ...

za kolik ji mas? jinak uz aby jste ji meli chlapy jsme zvedavej na vase nazory

Standardní

Tak ji mám!Jenom sem ji narychlo hodil do PC a nainstaloval ovl.53.03.
    Vypadá skvěle.Projel jsem jenom 3DMark 2001 a hodilo to 10200b.
    Projel jsem ovladače a zarazilo mě že tam neni tv out....možná je to ovladačema-original jsem ještě nedával.Jinak jádro mi to hlásí na 425 MHz a paměti na 550 MHz.

Jo a jinak je za 5800,-s DPH,ale já ji mám jako výměnu s doplatkem za Ti 4200.
    Intel Pentium D 805
    Leadtek FX 5700

Standardní

Tak HW monitor nejde.Ale co mě zaráží je absence přepínání TvOutu.
    Tv encoder je integrovanej nVidia,tak nevim zdali je zaplej stále.Na orig CD jsou ovladače 52.16.Hodil sem si tam taky winfast.V něm to taky neni.

No co,musim zkoušet.
    PS:jak máte zobrazenej TvOut (nview display...)
    Intel Pentium D 805
    Leadtek FX 5700

Standardní

Tak HW monitor nejde.Ale co mě zaráží je absence přepínání TvOutu.
    Tv encoder je integrovanej nVidia,tak nevim zdali je zaplej stále.Na orig CD jsou ovladače 52.16.Hodil sem si tam taky winfast.V něm to taky neni.

No co,musim zkoušet.
    PS:jak máte zobrazenej TvOut (nview display...)
    NO HURAAAAAAA konecne nekdo kdo ji take uz ma )
    Mam uplne ty sme veci co ty take nebezi TvOut (
    pouzivam ted -nview display-

Standardní

Že by itegrovanej TvOut neuměl obraz zároveň na monitoru i tv?Když připojim kabel tak se mi v ovl.panelech zobrazí nview,ale jenom režim jeden displej.

Jakym způsobem zapínáte TvOut a jde clonování?
    Intel Pentium D 805
    Leadtek FX 5700

Standardní

Že by itegrovanej TvOut neuměl obraz zároveň na monitoru i tv?Když připojim kabel tak se mi v ovl.panelech zobrazí nview,ale jenom režim jeden displej.

Jakym způsobem zapínáte TvOut a jde clonování?
    ja to zapinam pouze v nastaveni nview jine reseni jsem nenasel krom teda softiku TvTool (

Standardní

Mě se v nview oběví pouze to jedno nastavení-Jeden displej.Pod nim je na výběr jestli monitor nebo TV.Pokud dam TV tak se mi TvOut zapne,ale vypne se mi monitor a to je na prd.Kdyby namísto toho Jeden displej šlo dát Klonovat............

Jo a zkoušel jsem TvTool a nějak mi to nejde.Nedokáže mi zapnout TvOut a ani na něm změnit rozlišení.Teda možnost změny tam je,ale nemá to na zobrazení v pravo u Tv vliv.

Je to super karta,ale mohli tam dát normální Encoder čip.Jinak taktování je zatim na 480 jádro a 680 paměti.Vúbec nic nehřeje tak asi trochu přikouřim voltáž AGP.
    Intel Pentium D 805
    Leadtek FX 5700

Standardní

Tak ten TvOut mám vyřešenej!
    Stačí zapojit monitor přes redukci na DVI výstup a už nview zobrazuje i další nabídky jako klonování atd.

Jenom ve WinFox je Tv utility stále nepřístupný (pravděpodobně se bude jednat o video input).
    Intel Pentium D 805
    Leadtek FX 5700

Standardní

tag uz ji mam , sem tam hodil drivery 53.03, lehce ji taktnul na 450 jadro a 600 pameti, a v 3Dmarku 2003 sem vycucal 3330 bodu..
    zatim
    n1

Standardní

v 3d marku 2001 mam 11300, jaxte na tom vy

Standardní

co musim mit abych moh pripojit TV ke grafice?
    nak se v tech konektorech nevyznam a na tv mam pouze skart a antenu

Standardní

Citace Původně odeslal Fikce
    co musim mit abych moh pripojit TV ke grafice?
    nak se v tech konektorech nevyznam a na tv mam pouze skart a antenu
    Tvoje Tv pravděpodobně nezná signál SVideo.Potřebuješ určitě redukci z Svideo na kompozit (na cinch) a ten pak vrazit do redukce na scart.
    Tu redukci na scart kup jak na cinch tak i Svideo (cenově není rozdíl) abys mohl vyzkoušet jak ti to pude na Svideo,protože by to moho jít přepnout v ovladačích.To poznáš jestli pak budeš mít obraz ČB nebo barevnej.

Pokud jseš trochu šikovnej a máš pájku,tak ti bude stačit jenom ta redukce Svide na scart a popřípadě si to v té redukci přepájíš Svideo kontakty na kompozitní.

Někde byla dobrá stránka se zapojenim konektorů.Na seznamu cz ji určitě najdeš.
    Intel Pentium D 805
    Leadtek FX 5700

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání