Výsledky 1 až 16 z 16

Téma: Kedy pride CHELLO ???

Standardní Kedy pride CHELLO ???

Prosim Vas neviete tu niekto kedy pride do TRNAVY CHELLO Lebo toto wifi co mam mi nici nervy DIK
    ... Core2Duo T7500...

Banned mince Avatar uživatele Nigga
    Věk
    41
    Vliv
    0

Standardní

Povedal by som ze sa HODNE dlho nacakas. Podla mojho nazoru 1-2 roky minimalne, ale asi aj viac. Staci si zobrat kedy mistral/chello v CR prislo do Brna a porovnaj si pocet potencialnych zakaznikov v Brne a v Trnave. Este nie je zakablovana ani cela Bratislava.

Standardní

Citace Původně odeslal Nigga
    Povedal by som ze sa HODNE dlho nacakas. Podla mojho nazoru 1-2 roky minimalne, ale asi aj viac. Staci si zobrat kedy mistral/chello v CR prislo do Brna a porovnaj si pocet potencialnych zakaznikov v Brne a v Trnave. Este nie je zakablovana ani cela Bratislava.
    A kua tak mi aspon pls porad nejake alternativne pripojenie aspon tak v cene a kalite chella DIK
    ... Core2Duo T7500...

Standardní

ADSL od telekomunistov
    1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm

Standardní

Citace Původně odeslal Rainbow
    ADSL od telekomunistov
    Teda som zabudol napisat ze okrem ADSL bo ja som notoricky stahovac
    ... Core2Duo T7500...

Banned mince Avatar uživatele Nigga
    Věk
    41
    Vliv
    0

Standardní

Tak potom bude nejaku MW, ale prehlad providerov v Trnave teda nemam. Alebo to ADSL s neobmedzenym limitom dat a pomalsou rychlostou, final cena okolo 2000.- Sk mesacne.

Standardní

Citace Původně odeslal Nigga
    Tak potom bude nejaku MW, ale prehlad providerov v Trnave teda nemam. Alebo to ADSL s neobmedzenym limitom dat a pomalsou rychlostou, final cena okolo 2000.- Sk mesacne.
    V Trnave mame len jedineho providera, oni nemaju zle podmienky a maju celkom dobru rychlost lenze ja mam spatnu viditelnost na AP preto mi net vypadava a ADSL nechcem ani zadarmo

Este nejake navrhy
    ... Core2Duo T7500...

Standardní

Prestahuj sa do Bratislavy.

Standardní

Citace Původně odeslal steelman
    Prestahuj sa do Bratislavy.
    DIK aj to je navrh
    ... Core2Duo T7500...

Standardní

Ještě lepší je přestěhovat se k nám/Brno/ a budeš to mít za 669,- měsíčně od T-MOBILE.

Standardní

Citace Původně odeslal szaka
    Ještě lepší je přestěhovat se k nám/Brno/ a budeš to mít za 669,- měsíčně od T-MOBILE.
    a aké rýchle je to u vás
    Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0

Standardní

A ako sa da pripojit na net cez satelit Da sa to vobec u nas
    ... Core2Duo T7500...

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Citace Původně odeslal b3nco
    Da se urcite, otazka je spis, jestli se to da u vas platit. Jink bys musel posilat prachy do CR, pripadne jinam.

Standardní

Citace Původně odeslal Jezevec
    Da se urcite, otazka je spis, jestli se to da u vas platit. Jink bys musel posilat prachy do CR, pripadne jinam.
    A nemas o tom ese nejake info
    ... Core2Duo T7500...

Standardní

A ako sa da pripojit na net cez satelit ??? Da sa to vobec u nas ???
    A nemas o tom ese nejake info ???
    pohladaj v archive zive.cz tam sa tomu dost casto venovali resp. skus pohladat na to odkazy u mna... nevychadza to mesacne az tak draho, ale pocitatocna investicia zvykne byt dost draha i ked karty do PCi sa daju kupit dost lacno a parabola tiez nie je taky problem,t akze to nemusi byt az taky problem, problem je ze to nie je na hranie hier kvoli ping a taktiez to uz myslim nie je ani na stahovanie dat nakolko tam maju dost velke limity a fair use policy, no a navyse pri jednosmernom (tom lacnom) satelite potrebujes dial-up beztak...
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Standardní

Citace Původně odeslal Markoff.tk
    A nemas o tom ese nejake info
    pohladaj v archive zive.cz tam sa tomu dost casto venovali resp. skus pohladat na to odkazy u mna... nevychadza to mesacne az tak draho, ale pocitatocna investicia zvykne byt dost draha i ked karty do PCi sa daju kupit dost lacno a parabola tiez nie je taky problem,t akze to nemusi byt az taky problem, problem je ze to nie je na hranie hier kvoli ping a taktiez to uz myslim nie je ani na stahovanie dat nakolko tam maju dost velke limity a fair use policy, no a navyse pri jednosmernom (tom lacnom) satelite potrebujes dial-up beztak...
    DIK za info. Takze na satelit mozem rovno zabudnut.
    ... Core2Duo T7500...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání