Citace Původně odeslal Klintis
Tak se omlouvam,ale ja jsem viděl v několika obchodech jak ji začnou prodavat až 18 prosince a ztoho jsem to usoudil.V SoftComu mě bylo řečeno,že to taky budou mit až 18 a kamoš který děla v jednom velkoobchodu mi to taky řekl.Fakt sory.
nemusis se omlouvat neni zac ze
Ja koukal na recenzi na PCtuningu a vcelku me padla do noty kouknul jsme do ceniku a obednal samozrejme ze ji take jeste nemeli kdyz jsem ji obednaval, ale mam ji presne od 04.12.2003 prislo jich pouze 20 a 2 kusy sli pro me pak uz zase nebyli. Proto ji mam..
Jinak jak jsi psal ze na * CC * ji maji mit 18.12. tak mam dojem ze ji meli mit uz 10.12. ?nebo ne.. on je obcas problem kdyz chce nekdo napsat ze uz neco ma ale boohuzel to maji jen na obrazku ale skladem ne a kdyz jim reknou v nakupu - ano bude 10.12. tak to tam hned napisou aby byly prvni kdo ji jako ma ale ouha ona najednu neni a je to v PRD..... a to myslim neni pripad jen * CC * proto ja zakaznikum neslibuji nic dopredu co se tice novinek veci dopredu nerad pak vypadam jak blbec a nespolehlive...
viz: pripad z * CC * ma osobni zkusenost : potreboval jsem neco rychle a nemohl jsme zajem do velkoobch. a nejblize byl CC tak se koknu na tet a ano maj to tam poslednich par kusu rikam si ok volam ano mame prijedte si tak jedu jsem tam za 15.min ----> a nic (( bohuzel omlouvame se ale neni to skladem a jak to..nevim ( tot vse prototo nemam rad urcite veci.. nic proti tem kteri jsou s * CC * spokojeni...