Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: XP - automaticke kopirovani a vypaleni

Standardní XP - automaticke kopirovani a vypaleni

Da se v XP-ckach nejakym zpusobem (skript) pro uzivatele vytvorit tak, aby probehla automaticka kopie na CD (vypalovacku) a spustilo se automaticky vypaleni ?
    Napr. : na C:\TMP mam soubor Zaloha, ten se prenese bez zasahu u zivatele na D: (vypalovacka) a samo se spusti vypalovani - LZE to v XP ?
    Dekuji za odpoved David.

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Zkopírování uděláš BATákem a musíš někde vyštrachat, jestli se dá spustit vypalování z příkazové řádky(určitě to půjde, ale nevím v čem, ...vlastně třeba v LINUXu). Pak to dáš třeba jako neplánovanou úlohu a je to.
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Standardní xp a utomaticke vypalovani ..

To s tim Batakem jsem zkousel - nejde, dokonce odmita kopii. A vypaleni jak ? Uzivatel Linux nema - ma jen XP - a to je muj dotaz.
    D.

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Eh, vlastně D: je vypalka, tak bez kopírování. Koukni se, jestli se nedá NERO nebo něco nějak zautomatizovat. Já se v práci nemám kam podívat. Doma se podívám a vyzkouším.
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Standardní

V nouzi by se dalo naformatovat rw na mout rainer a ve striptu jenom zkopirovat. RW naformatovane jako mount rainer se chova jako normalni disk s moznosti cteni/zapisu.
    Question is: who cares ?

Standardní

Na to co chces sis chlape vybral mooc spatnej OS (samy klikani). Jedna moznost je, ze najdes windousovej vypalovaci program, kterej podporuje command line arguments.

Dalsi moznost je, ze vyuzijes puvodne linuxovej cdrecord pod projektem cygwin. To bude fungovat 100%, akorat s tim budes mit dost prace.
    XP 1700+, AC CS2 TC, 512MB DDR400, Epox 8VTAI, Seagate 120GB SATA, Hercules 8500le 64MB

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání