A opet jsem zpet se svym pitomym detailem podle nekterych lidi padj siemensy tedy c55 pokud ho nekdo vlastnite tak se vas to tyka no vlastne i vas ostatnich jelikoz to urcite nejde vzdy 100%

Takze jedna se o frimware ja mam 24 ostatni tedy s fora na mt-siemens.com preferuji FW 18 ten je podle nich stabilni a toho se skuste drzet ale ja mam jeste ME/S45i pro ty co nevi co tento nazev znamena jedná se o ME45 preflesovanou na S45i no a na s45i soft 04 mi to co 4 +- par hodin proste spadlo chtelo to vypnout a zapnout telefon kdyz jsem nahral spatky fullflash ME45 tak mi to jelo normalne ale na 3+1 time slot tkaze radsi 4+1 a co par hodin se odpojit a znovu pripojit nez mit neco pomaleho a u ME/S45i nemam problem z nabijenim proste se hodi taky jako c55 do rezimu nabito a jede bez baterky (laicky receno 100% bez baterky nejede) baterka i telefon je studena no napsal bych i teplotu ale to umi jen ME/s45i (prirozene i jine siemensi ci telefony) takze pokud vam to pada tak zkuste stabilni frimware

Lama konec