Ahoj kamarádi nevíte jak je možné že nejde načíst kopie dělaná z kopie DVD? koukám na to jako blázen nepomůže ani zmněna rpc tak co s tím? díky za vaše postřehy
Ahoj kamarádi nevíte jak je možné že nejde načíst kopie dělaná z kopie DVD? koukám na to jako blázen nepomůže ani zmněna rpc tak co s tím? díky za vaše postřehy
V čem si tu kopii DVD dělal? máš na dvd adresář VIDEO_TS kde jsi dal všechny soubory? a AUDIO_TS pro kompatibilitu ze staršíma stolníma dvd?Původně odeslal Radekhod
ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION
Jasně že ano dělal to kámoš v clone dvd tak nevim v čem je problém
akoze nic proti ale clonedvd nedokaze skopirovat 99% DVD filmov jelikoz nedokaze dekryptovat CSS sirfovanie kvoli pripos.... legalnosti autorov CloneDVD... je to nepouzitelny soft na kopcenie DVD...Původně odeslal Radekhod
DVD Shrink je nejlepsi na delani kopii DVD na DVD.
"Ad Astra Per Aspera"
SúhlasPůvodně odeslal EllE
Intel Pentium 4 2,4GHz 512kb, ASUS P4S533, 512MB DDRAM 333, SUPERGRACE 8500 64MB 275/2x275 VIVO, SOUND BLASTER Audigy2 Platinum, 3Com 905C TX-M, :HANSOL 701A 17\" ...
No tak pánové to je jasný že clone dvd neumí překonat ochranu ale k tomu slouží soft který se jmenuje Anydvd a je ke stažení u slysoftu ten spustíš a běží na pozadí takže no problem píšu to sem proto že v tom problém neni
ako vidim funkcnost takehoto riesenia od slysoft (cest pamiatke elbysoft) je naozaj super v porovnani s freeware dvd shrink, dvd decrypter...Původně odeslal Radekhod
nic proti dvd shrink nebo decryptoru taky je používám ano máte pravdu jsou to skvělý softíky ale clone dvd je tak trochu nostalgická záležitost tak proč ho hned odsuzovat nakonec se čirou náhodou přišlo na to že dvd bylo vadné heh takže to softem nebylo
Ahoj. Nechci zakládat novej thread, tak se zeptám tady.
Když už mám vypálený film na 4.7GB a soubory z disku jsem smazal a potřeboval bych udělat další kopii. Nechci to dělat přes DVD Shrink, tam to trvá cca. 20-30min. Zkoušel jsem to v Neru, ale to proboha jelo z DVD filmu rovnou na čisté DVD.
Je nějakej prográmek, kterej udělá image DVD na disk a hned vypálí.
CloneDVD nechci, zkoušel jsem jednou a zlikvidovalo mi to menu.
Díky.
ASUS Blitz Formula P35 | C2Q 9550 @3.41GHz | TR Ultra120 Extreme | 4GB Corsair 6400C5 | 2x Samsung F1 320GB | Samsung F1 640GB | WD My Book Home 1TB | ASUS GTX295 1.8GB | SB X-Fi Titanium Fatal1ty Champion PCI-E | Leadtek DTV2000H | Asus 2014L1T SATA | Logitech G9 | Logitech Illuminated Keyb. US | 24" HP DreamColor LP2480zx + X-Rite | LIAN LI A7010 HotSwap | Corsair HX620 | Genius HT 5.1 Foto: Miláškové Nikon D200 & D300 | Nikkor AF-S VR 70-200/2.8 | Nikon TC-14E | Nikkor AF-S 14-24/2.8 | Nikkor AF-S 300/4 | Nikon SB-800 | 2xCF Extreme IV 8GB
Zadny AnyDVD ani Decrypter nepotrebujes kdyz mas ShrinkPůvodně odeslal Markoff.tk
![]()
"Ad Astra Per Aspera"
Instant Pinnacle copy 7.0/8.0, pouze nutné před tím chráněná DVD naripovat pomoví např. DVD decrypter na HDD, páč Instant nebere DVD s ochranou - mám ty nejlepší zkušenosti...![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)