Citace Původně odeslal multitalented
Jafido: Větráček se točil, právě proto jsem si říkal, že by to nemuselo bej úplně mrtvý.. Jenže elektrice vůbec nerozumím a nemám možnost to nikde proměřit, uvidím, jestli by mi nepomohl třeba Over nebo někdo.. Však já jsem si o tom nejdřív psal s Tebou, vyzkoušel jsem, co jsi mi radil, ale nepomohlo, tak jsem hodil thread sem na forum..
Fakt nechápu, co může být s těma kondíkama, ale muselo to bejt už když to přišlo, protože ten jeden kondík je fakt zezvrchu trochu odřenej od toho Zalmana - a to proto, že je výš než ten druhej.. Hodil jsem Zalmana na svojí grafiku (je to přesně ten samej Gainward) a tam jede v pohodě a s žádným kondíkem nekoliduje..
Takže fakt musí být chyba někde tam.

Moje situace je taková, že jsem to dokonale všechno od.sral, mám v ruce nefunkční grafiku, která ani nebyla pro mě.. Co s tím mám teď dělat?

Edit: proti obsahu balení nic nemám, o tom, že jsou na ní regulátory napětí jsme věděli, o tom Plexi taky.. A kvůli Zalmanovi jsem o to měl zájem
Pokud se z karty nekourilo kdyz jsi ji zapl (ma to charakteristicky smrad, poznal bys to), mas velkou sanci ze je karta funkcni. Kondenzator zkus vymenit, za to nic nedas, pravdepodobne to bude nejaka prkotina, jen prijit na to jaka.

Kdyz mi ji posles zpet muzu se na ni podivat, problem je ale v tom ze jsem pres cele Vanoce pocinaje 23 jsem v Podhori (prdel sveta) bez interneru a pocitace a i kdybych ji prepajel, nemam ji kde vyzkouset.