Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Philips 109B40 a divne spravanie

Standardní Philips 109B40 a divne spravanie

Som majitelom tohto monitora, ale asi pred 2 tyzdnami mam jeden problem. Rano som zapol monitor a zacal nejako divne smrdiet... Som sa zlakol, ze co sa deje... A zaroven aj obraz v dolnej casti zacal blbnut... Nechal som ho asi 3 dni, medzi tym som vybavoval zaruku... A kamos povedal, ze ho mam nadalej pouzivat, pokial neodide uplne... Tak som ho zapol, ze nech si smrdi a nech sa skoro pokazi... Ale on nexce odist, prestal smrdiet, ale teraz pre zmenu mam divny obraz... Myslim, tak, ze nemam rovne ciary, ale trosku krive. Ked posuvam nejake okno mam duchov a pod. Mozem davat aj odmagnetizovanie kolko xcem, vobec nepomaha... Ako keby chybala korekcia obrazu, ked nieco take je... Nemal nikto takyto problem? A divne je to, ze to robi len vo windowse, pri hrach je obraz krasny...

Dakujem za nejake rady

P.S: mojou grafikou to nebude, lebo som skusal monitor aj na uplne inej zostave, kde z mojeho PC nebolo nic...
    AMD AthlonXP 3000+ (AC Cooper Lite),MSI K7N2 Delta2, 512MB DDR (PQI, CL3, PC400), HITACHI DeskStar 180GXP 120GB 8MB cache 7200RPM, ATI Sapphire R9600XT 128MB RAM, LG 4163B, Creative Sound Blaster Live!, Logitech MX310, Philips 109B40 REAL FLAT...

Standardní Re: Philips 109B40 a divne spravanie

Citace Původně odeslal Julo

Dakujem za nejake rady

P.S: mojou grafikou to nebude, lebo som skusal monitor aj na uplne inej zostave, kde z mojeho PC nebolo nic...
    no nevim, zkus resetovat nastaveni a dej tam nejake to "tovarni", myslim ze tim nic nepokazis... pak si to doladis tak jak chces
    ja mel podobny problem s ADI E750, ale ten nakonec stejne (po 3 mesicich se zacaly objevovat problemy) odesel a sel na zaslouzenou reklamacku.
    Myslim ze i reklamace by byla naprosto opravnena pokud jsi za nej dal nakejch 8 kKc tak mas pravo na obraz jakej ma mit...
    nekamaradim s vama

Senior Member Avatar uživatele Marek
    Vliv
    288

Standardní

Nebezia ti nahodou hry na inej obnovovacej frekvencii ako win?Inac ma nenapada noc cim by to mohlo byt, pretoze to chyba obrazovky zarucene nebude ak v hrach monitor funguje.
    edit :aha vidim ze si to skusal aj na inom pc, tak to asi tym nebude.Skus v dxdiag test direct3d co to bude robit.....
    V dose to funguje?
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Standardní Re: Philips 109B40 a divne spravanie

Citace Původně odeslal Xima
    Citace Původně odeslal Julo

Dakujem za nejake rady

no nevim, zkus resetovat nastaveni a dej tam nejake to "tovarni", myslim ze tim nic nepokazis... pak si to doladis tak jak chces
    ja mel podobny problem s ADI E750, ale ten nakonec stejne (po 3 mesicich se zacaly objevovat problemy) odesel a sel na zaslouzenou reklamacku.
    Myslim ze i reklamace by byla naprosto opravnena pokud jsi za nej dal nakejch 8 kKc tak mas pravo na obraz jakej ma mit...
    No skusal som tovarenske nastavenie, ale nepomohlo to... Obraz ostal presne taky ako predtym...
    AMD AthlonXP 3000+ (AC Cooper Lite),MSI K7N2 Delta2, 512MB DDR (PQI, CL3, PC400), HITACHI DeskStar 180GXP 120GB 8MB cache 7200RPM, ATI Sapphire R9600XT 128MB RAM, LG 4163B, Creative Sound Blaster Live!, Logitech MX310, Philips 109B40 REAL FLAT...

Standardní

Citace Původně odeslal Marek
    Nebezia ti nahodou hry na inej obnovovacej frekvencii ako win?Inac ma nenapada noc cim by to mohlo byt, pretoze to chyba obrazovky zarucene nebude ak v hrach monitor funguje.
    edit :aha vidim ze si to skusal aj na inom pc, tak to asi tym nebude.Skus v dxdiag test direct3d co to bude robit.....
    V dose to funguje?
    S tou obnovasou frekvenciou to nebude, pretoze teraz bezim na 1280*1024@85hz a mam tie skarede veci na obrazovke, a som skusal dat 800*600@100hz bolo to tiez tak... Aj 1024*768@85hz a tiez to tam bolo a bolo to aj pri 1600*1200@75hz... Ale ked napr. hrajem CS v 1024*768@85hz tak ide vsetko v pohode... DIVNEEE

A v Dose som to neskusal, ale mam taky pocit, ze to nebude robit, pretoze, ked som napr. v biose, tak som mal obraz v pohode...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání