Nejdříve bych se chtěl omluvit za tento název thredu, ale jinej mě fakt nenapadl, ale mám tu pár otázek, mám Mandrake 9.2, a bohužel mi nešla provést instalace přes grafický režim, seklo se to vždy na instalaci ovladačů od NVIDIA, takže ty otázky:
1) jak v textovém režimu vybrat volbu "nahrát seznam instalovaných balíků z diskety"?
2) Když jsem instaloval Lin, tak mi to automaticky rozdělilo disk na 3 díly (swap, etx3 / a etx3 /home) to etx3 mám asi blbě tak se mi nesmějte, ale podle mne stačí akorát etx3 a swap? teda já to instaloval jenom na ty dva, je to špatný?
3) Nevím kde mám najít některý věci, který jsem si instaloval, ale nejsou všechny v "nabídce start", taky vlastně nevím jak se to v lin jmenuje, že by "nabídka KDE"?Např jsem tam nanašel všechny hry a konzole... V jakým to je adresáři?
4) Nevím jak nainstalovat zvuk (AC97) ono to jako nainstalovaný je (standardně), ale chybí mi ovladač na MIDI a podle mne to bude tím! Jinak klidně to může být jinak! Možná nemám ovladače na AC97, nevíte kde je sehnat?
5) Před přihlášením, blbnou háčky a čárky, nemyslím při zavádění, ale při přihlášení, potom už je to taky OK. Možná bude stačit nasitalovat nějakej font?
6)Nevím kde sehnat ovladače na Motorolu SM56 PCI Speakerphone - to je modem?
7) Nevíte kde stáhnout a jak se jmenuje program/y, který umějí spouštět některé hry i pod Lin, a jde to z Fat32 disku nebo jak to musím zkopírovat na linux, jak vlastně s těma hrama je? Slyšel jsem něco o Wine, jsou i další?
Co znamenají tyto položky v LILO: linux-nonfb a Failsafe? A k čemu jsou?
9) Kde shánět programy a ovladače do Lin?
Chtěl bych Vás všechny poprosit o rychlé vy řízení všech otázek Dík. Dominik