Citace Původně odeslal Frost
Citace Původně odeslal Tom
Citace Původně odeslal Chihuri
takze co, dat 800,- ? bude na moji sestave ten zdroj tissi nez Chief s fanem na 7V ?
jak rikam potrebuju predevsim tichy zdroj..... jak psal Frost, jestli je to jako CM na 5V,tak by to bylo v pohode,jenze on nema takovej odber jako ja..... jak to bude u me ?
Pozor, psal 8cm vetrak na 5V, ne primo CM s rifle bearing. Kdyby tam byl ten CM na 5V tak je to "absolutne" tiche, a urcite by ten Fortron byl hlucnejsi...Ja bych rek ze i ten CM na 7V je o neco malo tizsi nez ten 12cm vetrak ve Fortronu....
Bohuzel jsem nemel moznost si ten CM s rifle bearning poslechnot tak neporovnam hluk Fortrona vs Normal zdroj s CM. Fortron ma samozrejme řízene otačky vetraku podle zatizeni a teploty, ale rychlost vetraku.... to nevim jak by se dala zjistit, rozhodne se pri zatizeni začne mírně víc točit, ale ne o moc. Ted po delsi dobe skoumani jsem zjistil ze mi Case stichnul o vic nez byl prvni dojem. Pred vymenou byl nejhlucnejsi zdroj a ted je nejhlucnejsi Maxtor s fluidnimi ložisky. Musim ho dat na nejaky penovi polstar protoze se jeho otacky prenaseji na celou skrin a ta huci. Fortron je podle me dobra volba protoze nikdo nevi jak se bude CM chovat v tom Chieftec zdroji. Zdroj do nej pusti vic voltiku a bude na tom jen o neco lip nez s origoš vetronem. Rozhodne se poptej lidi (jak už řekl Tom) tady na foru jak jim Fortron350w beha. Podobnou sestavu tu ma myslim Dawe a ma toho fortrona.

BTW: Kdyz jsem u tech CM, kde je nakoupit? Koukal jse po kramech na netu a nikde nic. Musim si nejakej poridit abych si poslechl to ticho.
Uz prvni revize Chiefa 360W mely k tomu vetraku kabel s merenim otacek , A to uz jsou skoro dva roky, ne-li dele .), s tim je fortron trosicku pozadu, treba pro me jsou ty otacky dost dulezite .), kdyz mam soft pro kontrolu a okamzite po poklesu otacek na urcitou uroven ci nulu se shutdownuje komp .)

BTW: www.axes.cz tam jsou ty vetracky k mani. Obchod je v Plzni a Chebu(mam dojem), samozrejme maj online shop...