Citace Původně odeslal gorge
Citace Původně odeslal Rhapsody
Citace Původně odeslal gorge
krai od kra2i se liší nejenom chybějícim pci slotem, ale hlavně že podporuje pouze 333 sběrnici, ne 400! to znamená, že jedeš na 2700 DDR.

jo a mimochodem funguje někomu na této desce softcooling?
A na toto jsi prisel kdy Pekna kravina, sbernice je true 400, ted na tom delam, tak nepis nesmysly

Jinak jeste jsem zapomnel na (nejmin) jeden rozdil - neni tam ten "hlasic stavu bootovani" - nevim jak se to jmenuje, proste ty 2 hexadec. svitici cisla pro diagnostiku...

EDIT: Pristi tyden snad budu s timhle boardem delat jeste nejaky kompy, tak to pripadne nafotim...

EDIT2: Tak koukam neni nutno, uz se to objevilo na strankach epoxu

EDIT3: LOL, tak oni tam maji tu diagnostiku vyfocenou ale fakt tam neni, odkaz na Epox zde

"Specifications for EP-8KRAI:
• Socket A for 200/266/333/400MHz FSB AMD Processors
• VIA KT600 Chipset (KT600 + VT8237)
• 1 Floppy drive controller - 2 serial ports - 1 parallel port
• 5 PCI slots - 1 AGP (AGP 8X)
• 2 standard IDE ports for ATA-133, backwards compatible with ATA-100/66
• Two S-ATA ports with up to 150MBps bandwidth by VT8237 for RAID
• 3 DDR SDRAM banks for Maximum 3 GB memory DDR333/400
• Supports DDR333/400 using VIA FastStream64™ technology for increased performance
• 4 USB 2.0 ports, 4 extra by optional USB back-panel cable
• Onboard sound, 6 channel ALC655 Audio with Jack Sensing
• Standard ATX format 305 x 245mm x 40mm, ATX Size
• 10/100Mb Fast Ethernet by onboard VIA PHY "
nepoužívej silná slova, ale nejprv si to ověř. tato deska podle specifikace epox oficiálně podporuje paměti pouze do 2700!!! koukni na: http://web.epox.com/html/motherboard...P-8KRAI&lang=1

NO FLAME! uznávam, že úroveň epox je dost bídná, už jsme o tom tady zmínili, když jsme probírali bios. taky mě osobně zajímá, jak je to ve skutečnosti a s oficiální podporou!
Je videt ze jsi dost zmaten, to ze je tam napsano ze max 3GB PC2700 znamena ze pokud chces 3GB pameti, neruci ze vsecky pojedou na DDR400, zaruceno je to u 2 modulu, myslim ze to vyplyva ze spec. KT600, takze nesir mylné zprávy, to ze to napsali na USA web tak blbe je uznavam celkem zmatecne z jejich strany, ale na evropskem webu (ze ktereho jsem citoval ja) je informace spravna. Nevim jaky silny slovy myslis, ale kdyz pises neovereny blbosti, tak se nediv. Jinak ja si na EPOX nemuzu ztezovat, jsem s 8KRA2+ naprosto spokojen...